2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben aldım aslında sarı istiyordum ama yoktu. yeşil rengini aldım çok tatlı bence
Yumuşak baya küçük katlanıyor. yani olmazsa olmaz bi şey degil ama şirin bi şey :)) takma yeri boynunda degil sırtında o yüzden huylandırmaz bebekleri. ben sevdim. Bi de kolayca yıkanıyor
Hangi indirimden alacaksın :)
Jokerde de vardı sanırım e bebegin 11 hazirana kadar farklı kategorilerde indirimi vardı 40 lira yerine 28 e geliyor. Bir de şu fileli meyve yemek için bir zımbırtı var onu da alayım diyorum. Geçenlerde senin fotoğraf paylastigin phlips alıştırma bardağı da alayım. Yavaş-yavaş almak lazım 6. Ay geliyor :))

Jokerde de vardı sanırım e bebegin 11 hazirana kadar farklı kategorilerde indirimi vardı 40 lira yerine 28 e geliyor. Bir de şu fileli meyve yemek için bir zımbırtı var onu da alayım diyorum. Geçenlerde senin fotoğraf paylastigin phlips alıştırma bardağı da alayım. Yavaş-yavaş almak lazım 6. Ay geliyor :))
Ay ben de indirim msjı gelir gelmez girdim o söylediğin şeylerin hepsinden aldım :))
Aventin bardağını çok sevdim oioi önlükle yeşilleri çok uyumlu oldu :)) hem de damlatmıyor ucu yumuşak

Kızlar sizce aventin buharlı pişiricisi alalım mı? Ek gıdaya geçişte pratik olur mu?
Ben de bakmıştım o ürüne
Sonra araştırınca çok fazla püre gibi yapıp vermem diye düşündüm
İkeadan buharda pişirme aparatı aldım kendim hazırlayacağım.
Blw ye başlayınca zaten yiyecekleri eline vereceğim inşallah

Ya seminerde de süt izni kullanılıyor mu ?
Ben yanımda götürsem bile sorun olmaz zaten anasınıfında oturuyoruz ama annem gelmişken evde baksın aşırı sıcak bizim oralar
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız ya ben de merak ediyorm yeni ortamı
Yönetmelik de saati memur belirler. İlk 6ay 3saat diyor süt izni için. Yani seminerdede kullanılabilir. Benim müdürüm kendisi söyledi sağolsun 11de gel diye. Bebekle gidicem bide :)

Doktorlar için genelde görüş farklılığı oluyor yâ mesela Antepteki çoğu kadının sevdiği bi doktoru ben sevemedim

Neyse öyle yada böyle kurtuldunuz kızlar bu stresten artık KokunHuzur KokunHuzur inşallah en büyük acıları sünnet sonrası çiş yanması olsun :))

Aminnn canım vallaha en büyük acıları bu olsun. Rabbim her türlü kazadan beladan kötü insanlarin şerrinden korusun hayırlı uzun omurlu sağlıklı sıhhatli olsun inşaAllah yavrularimiz

Kızlar siz dikkat ettnizmi bilmiyorum son 1 haftadır dikkatimi çekiyor. Benim minnagin bingildagi atıyor damar gibi nette araştırdım biraz normalmiş evet. Sizdede var mi böyle bir durum ?

Sevgili öğretmen anneler

Yaz seminerlerine katılacak mısınız?

Ücretsiz iznimi bozdurup katılacağım ben. yeni bi okula tayin istemiştim çıktı. hem ortamı göreyim hem de seneye sabahçı olmak istediğimi belirteyim diyorm umarım sorun çıkmaz ya
Katilacagim bende Ilgaz i oto koltuguna koyup gidecegim arabayla okulum 5 dk sürüyor oto koltugunu cok sevmiyor ama 10dk kaliyor sonra basiyor çığlığı yeni bir okuldaysan bence kesin git zaten ortami anlaman acisindan en ideal zaman

Kızlar siz dikkat ettnizmi bilmiyorum son 1 haftadır dikkatimi çekiyor. Benim minnagin bingildagi atıyor damar gibi nette araştırdım biraz normalmiş evet. Sizdede var mi böyle bir durum ?
Ben de 3. Ayında farkettim nette araştırınca normal olduğunu anladım. Sanırım bi kaç aya kadar sertleşecek o da

Oioi silikon mama önlüğünü nasıl bilirsiniz? İndirimdeyken alsam mi? Övenler olmuş :)
Ben aldım canım pembesini, kullanışlı bir şeye benziyor hoşuma gitti. Ebebekte tüm beslenme gereçlerinde indirim vardı ( hala devam ediyor sanırım ) ben de tüm beslenme gereçlerini aldım gitti :-)

Ben aldım canım pembesini, kullanışlı bir şeye benziyor hoşuma gitti. Ebebekte tüm beslenme gereçlerinde indirim vardı ( hala devam ediyor sanırım ) ben de tüm beslenme gereçlerini aldım gitti :-)

Hayırlı olsun saglikli günlerde kullansın kuzu. Ben de birkaç sey aldım bakalim ihtiyaca göre devam ederim almaya ;)

Meraba herkese
Öğretmen anneler bizim okulda ilk günümüz güzel geçti , kızımla gittik bi saat bekledik çıktık, sizin nasıl geçti

Meraba herkese
Öğretmen anneler bizim okulda ilk günümüz güzel geçti , kızımla gittik bi saat bekledik çıktık, sizin nasıl geçti
Cok keyifliydi bizimki kalabalığı çok sever zaten sorun olmadi inşallah böyle devam eder. Bu arada gebelik izninde derece kademe ilerlemesi olmuyordu eskiden artik oluyor kademenizi ilerletmedilerse idarenize söyleyin boşa gitmesin

Meraba herkese
Ben rapor alacagim diye gitmedim aile hekimi izinliymis rapor da kaldi is de kaldi iyi mi :)))yarin nasil bir aciklama yapacagim bilmiyorum

Cok keyifliydi bizimki kalabalığı çok sever zaten sorun olmadi inşallah böyle devam eder. Bu arada gebelik izninde derece kademe ilerlemesi olmuyordu eskiden artik oluyor kademenizi ilerletmedilerse idarenize söyleyin boşa gitmesin
Biz de özlemişiz valla:) ben hiç anlamıyorum kademe derece işlerinden ya ama söylediğin iyi oldu bi kontrol edeyim

Back
X