2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben izinli sayılacağımızı düşnüyorum herkes memleketine gidecek Bayramda 3 gün için tekrar dönün sonra gene gidersiniz demezler her yıl aynı söylentiler oluyor
Olmazsa da bayramın son günü acilden rapor alınır
Bu yıl fazladan degil öğretmenler her sene 1 Temmuz'a kadar çalışıyor.seminer dönemine kaç haftası denk gelirse işte bu sene okul biraz erken kapandı fazlaymış gibi düşünülüyor
Zaten ikinci hafta memlekette seminere izin veriliyor ona da orda gidilebilir sanırım ama rapor işi biraz riskli herkes almaya çalışacak

Benim müdürüm de anasinifini acalim bir subede 3yas ustu bir şubede bebekler oynasin diyor =l bir tekokul toplantisinda babanneye bıraktım onund dışında benimle egitimseminer kanguruda takılıyor: )
Bizim toplantı da geçen hafta yapıldı, biz de bazen puset bazen bebek arabasıyla gidiyoruz , öğretmenler odasında uyuyamıyo, ani seslere uyanıyo, bugün kütüphane ye gittik o mışıl mışıl uyudu ben kitap okudum :) :)

melinaya benzer biri geziyor facebook ocak annelerinde şimdi bir şey desem mi demesem mi bilemedim millet laf anlatmaya çalışıyor kıza boşu boşunaa:)

melinaya benzer biri geziyor facebook ocak annelerinde şimdi bir şey desem mi demesem mi bilemedim millet laf anlatmaya çalışıyor kıza boşu boşunaa:)
Nasıl bi zevk anlayışları varsa artık milleti kandırıp yorumları okudukça gülüyor mu mesela ilginç

Çocuguna öksürük şurubu içiren kadından mı bahsediyosunuz kızlar bende gördüm onu en son okudugumda babamın bashekim arkadaşı var onu arayıp soruyo diyodu içimden dedim aha bi melina daha çıktı diye :) o olabilirmi diyede düşünmedim degil :)

Kızlar öncelikle hayırlı cumalar:)
Benim oğlanın gözlerindeki iltihaplanma hala geçmedi. Masaj vs yok banamısın demiyor. Caymış ılık suymus yok içten dışaymış. Damlaymış hepsini yaptım yok hayır hala devam. Doktorlar 1 yaşına geçmezse ameliyat dediler. Size danışmak istedim , umarım sizlerde böyle birşey yoktur inşaAllah.
Cevrenizde var mi böyle birisi çözüm bulan iyi gelen yöntem ?
Ayrıca bizi 5. Ay kontrolüne çağırmadı hemsirecik düşünüyorum düşünüyorum yok. 6. Ay aşısına birtek gün verdi o kadar !

Nasıl bi zevk anlayışları varsa artık milleti kandırıp yorumları okudukça gülüyor mu mesela ilginç

Çocuguna öksürük şurubu içiren kadından mı bahsediyosunuz kızlar bende gördüm onu en son okudugumda babamın bashekim arkadaşı var onu arayıp soruyo diyodu içimden dedim aha bi melina daha çıktı diye :) o olabilirmi diyede düşünmedim degil :)

Şimdi gördüm bende sizinn yazdiklarinizi görünce. Yahu babasının başhekim arkadaşı varmış daha oraya neden yazmış anlamadım :-) güler Misin ağlar Misin
Ama olay gerçekse bebege gercekten çok uzuldum annesinden dolayı

v
valla canım hoşlarına gidiyor olmalı.. sürekli böyle saçma sapan hikayeler uydurup milleti etrafına toplayıp onlarla ilgilenilmesinden..bizler onun olmayan çocuğu için endişelenip telaş yaparken o orada kıkır kıkır gülüyordur herhalde..Allahım akıl fikir versin..

ben de direk öyle düşündüm ama günah almayalım yine de:P

Kızlar öncelikle hayırlı cumalar:)
Benim oğlanın gözlerindeki iltihaplanma hala geçmedi. Masaj vs yok banamısın demiyor. Caymış ılık suymus yok içten dışaymış. Damlaymış hepsini yaptım yok hayır hala devam. Doktorlar 1 yaşına geçmezse ameliyat dediler. Size danışmak istedim , umarım sizlerde böyle birşey yoktur inşaAllah.
Cevrenizde var mi böyle birisi çözüm bulan iyi gelen yöntem ?
Ayrıca bizi 5. Ay kontrolüne çağırmadı hemsirecik düşünüyorum düşünüyorum yok. 6. Ay aşısına birtek gün verdi o kadar !

Geçmiş olsum canım inşallah ameliyata gerek olmaz kuzucuk iyileşir bizi de hemşire 5.ay kontrolüne cagırmadı 6. Aya gün verdi sadece ama ben kilosunu merak ediyorum gidip bi kilosuna baktırcam

R rabbit35 Sağol canım inşaAllah gerek kalmaz :KK43:
Normalde çağırmaları lazım, genelde cinslikler hep benni bulur acaba unuttu mu diyorum hemsirecik , sanmam her gitmeye nasıl korunuyorsunuz demeyi unutmuyor ama :-)
Ya boyle seyler yazanlara kizardim kendim yaziyorum su an=)Nazara inanır mısın bilmiyorum ama kuzenimin bebegi de gozlerinden cok sıkıntı cekmis hep capak olur kapanirmis,bir gun bir komşuları görmüş ben okuyayim geçer nazardor demis ondan sonra duzeldi yoksa ameliyat diyordu doktorlar demisti ,varsa cevrende bir okut istersen aklinda olsun diye yazmak istedim

Son düzenleme:
Arkadaslar bu aksan ogluma banyo yaptirirken sanki sol kaburga kemiginde hafif cikiklik farkettim esim yok bisey diyor ama sanki dokununcada orasi diger taafa gore kemik cikik gibi pazartesi doktora goturecegim haftasonundan dolayi ama icim icimi yiyor varmi böyle bisey farkeden yasayan yada bunun icin doktora götüren bi yardimci olursaniz cok sevinirim iyi geceler

Kızlar biri bana Melisa olayını özet geçebilir mi, meraklı melahate bağladım resmen:KK48::KK70:
yok canım ya önemli bir şey:) buralarda eskiden dolanan şizofren benzeri bir arkadaş vardı..millete olmadık hikayeler uydurup dururdu..şimdi facebookdaki ocak anneleri grubunda benzer birini gördük de ondan bahsediyoruz:)

Back
X