2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnaım emanet almıycam zaten yeni alıcam sadece onlar kullandı diye bende park beşik alıcam emanet helede bebek çoçuk için çok uğraştırıcı birşey

Benim de arkadaşım var bir tane, ergenlikten beri birlikte büyüdük. Onun ikinci kızı benimkinde 5-6 ay büyük. Çocuk düşünmediği için giysi, ana kucağı falan filan hep bana verdi. Ben de ikinciyi düşünmediğim için ben de hepsini verdim ki, onunkileri görümcesi almanyadan koliyle yolluyordu, ben de carters,gymboree filan alıyordum, en ucuz ukraynadan alıyordum ,hepsi kaliteli yani. İşte böylece hepsini dağıtıık ve tekrar bebeler geldi ))) Arkadaşım ocakta doğum yaptı bebenin bir şeyi kalmamış, ben de kısmetse yapacağım yine elde bir şey yok :)

Bende kangurulara çok özeniyorum oğlumda çalışmaktan biryere götürememiştim bir çok şey var içimde yapmak istediğim ilk gibi aynı hiçbirşey yapamadığım İçin çalışmaktan şimdi yapıcam Allah nasip ederse

canım işte yaz tatilinde olduğu için her müdür eklemiyomuş sonraya

yeni on gün verip taburcu ettiler devam ederse heyet veririz dediler de hiç inandırıcı değil

veriyorlar heyet raparu özellikle gebeliklerde
bir de doğum raporu sonrasında iyi bir doktor denk gelirsen
arkadaşlarına sor tandığı birileri illa vardır hastanede en yumuşak doktora gidersin ondna alırsın
sonuçta kendi keyfinden yatmıyorsun sen

geçmıs olsun canım
neydı rahatsızlıgın ben kacrdım sanırım

o ıznı oncesınde kullanamıyorsun normalde
ama devlette farklıysa ögretmen arkadaslar varsa onlar daha ıyı bılır
kanama alanım daha kapanmamış canım dinlenmessen sonu düşük olur dediler ama rapor sıkıntı oluyo niyeyse gönüllerinden kopmuyo
zaten çalışabilirsin deseler gönül rahatlığıyla çalışcam ama dille korkutup resmiyete dökmüyolar rapor olarak

Mesele yataktı arabaydı bunlardan açılmış bende yazayım . Hem kullandığım hemde çevremde gözlemlediklerim. bebek arasında önerim chicco liteway plus . Çok rahat pratik harika bi ara ve çok çok sağlam . Yok yere dünya para vermeyin o büyük arabalara zaten 2 yaşına gelirken onları hiç kullanamayacaksınız. Chicco gibi baby 2 go ve birkaç markanında var böyle rahat kullanımı kolay doğumdan itibaren iş görecek sağlam arabalar . . Ama kim o büyük arabalardan alsa 1 sene sonra büyük pişmanlık yaşıyorlar sonrada yarı fiyatına satıyorlar. Yatak konusunda park yataktan memun oladan var olmayanda ama genel olarak insanlar pek memun değiller . Küçüktü olsa 3 yaşına kadar idare edecek bi mobilya yatak en iyisi . Anne yanı yok sepet beşik falanda 6 ay kullanılıyor . O 6 ay da çabucak bitiyor o kadar paraya değmez tutumlu olmakta fayda var :):) sonra zaten en az 3 yaşında oda yapıyorsunuz heryer yatak beşik doluyor kanguru kızımda almamıştım çok haraketli bi bebek diyerek ama bu sefer mecbur alacağım çünkü hem 3 yaşında kızım hem bebek mecbur bi kanGuru şart . Ama kanguruyu denemeden almayın çünkü bazı bebekler asla ama asla durmuyor onun içinde . İyi bi kangurunun fiyatıda 150 liradan başlıyor aşağı yukarı .

bu arada ohalden dolayı 10 gün üstü rapor veremiyorlar heyet harici
bilgin vardır zaten de o yüzden parça parça vermiştir belki

ay inşallah canım şimdi verseydiler de on gün daha alabilicek miyim endişesi olmasaydı diye üzüldüm işte biraz

Beysal ,nasılsın? Hiç yazmadın durumun nasıl?
Canım Allah razı olsun unutmamışsın ben bir türlü giremiyorum yazamıyprum okuyamiyorum bugün başladım dedim ama 15 sayfadan fazla okuyamadım işler yoğun evde oğlum ve eşim hasta ben cumartesi tekrar başka doktora gittim şükürler olsun idrar tahlilim falan normal çıktı çok şükür idrar kaçırmış olabilirsin dedi 16. haftada erkek demişti 2 dir kontrolde sıkı sıkı kapıyo bacakalrını acaba değişirmi 16 dan sonra kızlar kafamı karıştırdı sıpa :)
herkes iyidir inşallah rabbim hasta olan şifa bekleyenlere şifa versin inşallah hepinizi çok öpüyorum

yeni on gün verip taburcu ettiler devam ederse heyet veririz dediler de hiç inandırıcı değil
Benim doktorum da ilk 10 gün vermişti devam ederse heyet veririm demişti raporum biteceği gün tekrar kanamam oldu hoca heyete çıkarıcım dedi ve 1 ay verdi , gerek olursa senin de uzatırlar bence raporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…