2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu olanlardan sonra
malum yerle ilişkisi olup gebe kalıp bunu da kötüye kullananlar olduğu için
önce rapor veriyorlar sanırım

doktor vardı sanırım P Pikapii miydi o daha iyi bilir
tek hekim olarak verebilinen tek seferde en fazla 10 gün oluyor. Ben asistan doktorum , Bizim hocalarımız daha uzun süreli raporlar yazabiliyorlar ama . Özelde durum biraz daha farklı oluyor, özel işleyişini tam bilmiyorum ama eşim de özelde hastane yönetimi de raporlara dikkat edip sınırlama getirebiliyor yani doktor fazlasından çekinebiliyor. Farklı hastalıklar için verilebilecek gün sınırları olabiliyor. Benim kadın Doğum hocam özelde ve tıpta yarım günlü çalışıyor. İlk özelde 10 gün verip sonra bitince tıpta kurula sokup kurul Raporu vermişti.

Benim doktorum da ilk 10 gün vermişti devam ederse heyet veririm demişti raporum biteceği gün tekrar kanamam oldu hoca heyete çıkarıcım dedi ve 1 ay verdi , gerek olursa senin de uzatırlar bence raporunu
hıım demekki aynı sistem geçerli canım bakalım inş gerek kalmaz ama gerekirse de verirler inş

Gebeyede mi ohal???
Aynen öyle. Sinüzit farenjit olmuş sesi kısık burnu tıkalı gebe öğretmen, aile hekiminden bir gün rapor alamadı. Neymiş ohalmişşşş. Hastayım ya ohal dinlemiyor işte. Aile hekimleri hiçbir yerde mi rapor vermiyor bilen var mı??? Hiç sanmıyorum ama.

Ben ohal ilk başladığı sıralar görevlendirme ile aile hekimliği yapıyordum ve rapor veremiyordum kimseye , ama şimdi verebiliyorlar gerekli gördükleri takdirde, sanırım bazıları risk almak istemiyor

Ben ohal ilk başladığı sıralar görevlendirme ile aile hekimliği yapıyordum ve rapor veremiyordum kimseye , ama şimdi verebiliyorlar gerekli gördükleri takdirde, sanırım bazıları risk almak istemiyor
Aile hekimliği hastanelerin yükünü, gereksiz kalabalığını azaltmak için kurulmuştu diye biliyorum. Daha doğrusu bize öyle açıklamışlardı. Hastanemizde kbb olmadığı için acile gittim ve orada fazlalık oldum :)

benim aile hekimim yıllardır vermiyor ohal yokken 2010 yılında üniversitedeyken de alamamıştım ben

Kızlar ben mi çok korktum abartıyor muyum bilmiyorum daha kötü olan arkadaşlar var boşyere mi kendime kuruntu yapıyorum bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Bebeğin suyu normalmişse kesin idrardır , bu kadar zaman geçti aradan. Çok geçmiş olsun

Hanimlar, hafif soguk ayran ictim ve sol bobregimin agrisindan duramiyorum. Idrarimda yanma vs yok ama agri cok fena. Ne yapsam acaba? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…