2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyumu içiyorsun değilmi? Ben rahatladım ya sancım çok azaldı ondan sonra
Canım benim magnezyumu degiştirdi birde kalsiyum başladı ikisinde de ishal yan etkisi var bir gün durup bir gün iç dedi kalsiyuma zaten 2 güne bir kullan demişti. Muz yedim ben sabahtan bu yana birdaha olmadı ama belim bükülmüştü artık yani sabah sabah. Çok geçmiş olsun

Benim bildiğim de öyle :) sistem konusuna hiç girmeyeyim .. sana çok geçmiş olsun sen iyi ol da maalesef anlamlndıramadığım çok şey oluyor insanlar mağdur oluyor

Ben de bugün kan tahlilimi aldım sağlık ocağından, kanım düşmüş, demir ilacını içmiyordum, magnezyumla, decavitle birlikte içtim üzerine yemek yedim midemi bulandırmasın diye. Ondanmı oldu acaba?

Sizinki iyiymis bizimkinin bir dovmedigi kalıyor gidince
Adamdan antibiyotik isteyince bile yazıyor. Ağrıkesici,parol, progestan falan filan hep ona yazdırıyoruz. Ama bir kere kendi yoktu başka doktora yönlendirildik, şu ilacı yazarmısınız o iyi geliyor deyince kızdı bana söylemeyin ben karar veririm dedi kendini beğenmiş

Benim bildiğim de öyle :) sistem konusuna hiç girmeyeyim .. sana çok geçmiş olsun sen iyi ol da maalesef anlamlndıramadığım çok şey oluyor insanlar mağdur oluyor
İkinci kutu antibiyotiğe başladım. Teşekkür ederim canım çok sağol . İyi olmak istiyorum artık hasta olmak çok kötü kendinize dikkat edin millet

Canim yanliz ben arkadaslarada sordum int dende baktim usg ile sanci analsilmazmis baska bir dr ada mi gitsen
Ben zaten sancılarımı söyleyecektim ne sorun gördüyse direkt dedi korkudan neden olduğunu da sormadım ama akintim ve rahim yarami da biliyor sanirim hepsi birbirine karisti

Magnezyums bir gun ara ver bence birde diger ilaclarla etkilesimlerine falan bak magnezyum ishal ediyor zaten

Bir doktora daha gitsen olmazmi benimde bugun agrilarim var sanci dedigin nasil.mesela benimde belim agriyor ara ara kasiklarima agri giriiyor
Gidicem canim randevu aldım geçmiyor benim sancim bacaklarıma kadar vuruyor ve yurumekte zorlaniyorum daha öncede yazmıştım buraya bacaklarımı bi arkadaş
Penguen olmaya hoşgeldin dedi ama ona daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…