2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Göbeğimde gerilme hissediyorum aşırı yemek yersinizde şişer ya onun gibi sizde de buna benzer bi durum oluyor mu normalmidir?

Gidicem canim randevu aldım geçmiyor benim sancim bacaklarıma kadar vuruyor ve yurumekte zorlaniyorum daha öncede yazmıştım buraya bacaklarımı bi arkadaş
Penguen olmaya hoşgeldin dedi ama ona daha çok var
Walla bende de agri cok. Kasiklarim adet olacakmis gibi agriyor. Gobek deligimin cevresi aciyor. Belimin agrisi bacagima vuruyor. Mutfak tezgahinin önünde 5dk dan fazla duramiyorum. Yururken problem yok ama sabit ayakta durmak beni mahvediyor. Yatip dinlenince geciyor. Senin sancilarin yatip dinlendiginde gecmiyor mu

Geçiyor bazen ama geceleri sancıyla kalktığım oluyor bire yatınca kalkmakta zorlanıyorum

Kızlar birşey sorcam Nesrinay86 bilebilir kaçınçı haftaya kadar uçağa binebiliuoruz ben şimdi İstanbul da Doğum yapmak istesem 36 gitsem beklerim arrık orda sancımı Doğumdan bir hafta sonrada sağlık acısından bir problem yoksa dönerim diye düşünüyorum korkuyorum burda Doğum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…