2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar hepinize merhaba, bayadır giremedim, geçen hafta ayrıntılı ultrasonda kızım olacagını öğrendim :) mutluyum :) ben de 2-3 gündür ayırt edilir şekilde hareketleri hissetmeye başladım, çok güzel bir şeymiş:) darısı hepinizin başına...

Canım 24-32 arası doktorun uçak yolculuğu yapabilir izin raporu alarak, havaalanında da tüm sorumluluklar bana ait imzalalayarak uçabilirsin. 32.haftadan sonra çoğu şirketler almıyor hamileyi.

Bir de canım, 7 günlük bebekle olmaz ki. Zaten pasaport kimlik derken ay olucak o zaman rahat giriş çıkış yaparsın. Bu arada yanlış söyledim 28.haftadan itibaren rapor lazım.
Azal ve pegasus doğuma yakın haftalarda almıyorlar uçağa, thy bilmiyorum canım

gazelim_24 , 24 nereden aklımda kalmış biliyormusun. Bir arkadaşım haftası büyük olmasına rağmen 24 haftalığım demişti, sadece sorumluluk belgesini imzalayıp geçmişti. Sonuçta x-ray da bebeğin haftası görünmüyor ))) yaa böyle de oluyor

AleykumSelam iyi çok şükür sen nasılsın? Allah cimcimeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Neden yazmayı bırakıp takip etmeye başladınki bişeymi oldu birinemi kırıldın
Yok kimseye kirilmadim zaten birkac kez ancak yazmisimdir baslarda. Kaynasinca sohbetler koyu oluyor. Ben de tek tek herbirseyi okumaya calisiyorum dolayısıyla okumaktan yazmaya fırsat kalmiyor.

Ama cok sukur bir sikinti yok nirmal hamileleik halleri disinda. Sali kontrolumuz vardi, bebis de iyiymis, 16 cm civari vr 220 gram olmuş dedi doktor yaklasik. Oldukca hareketli bidik.

Allah sikintida olan, hasta olanalrimiza da sifa versin bir an evvel. Saglicakla alalim kucagimiza insallah

Bu arada ben de 25 hafta dolduktan sonra ucaga binecegim. Sanirim 28. Haftadan sonra sikinti olabiluyordu ama her havayolu sirketinin kendince bir politikasi var. Sormak lazim. Benim haftamda sikinti olmamasina ragmen doktordan kagit alicam yine de... ilk kizimda da 6. Aydan sonra gitmistim, yine yanima kagidimi almıştım, sorarlarsa gostermek icin.

Ben evlilik raporu alırken esimin doktoru hic uzatmadan ona vermisti benim doktorum en son evlenecegin kisiyi de görmek istiyorum deyip bizi ugrastirdi görüp de ne yapican tipini begenmezsen evlenmeyin mi dicen sanki ya

Aminnn maşallah kuzucuğa cinsiyet bellimi peki ?

Yurtdışındada doktor raporu gerekiyor 7.aydan sonra uçuş yasak diye biliyorum ben. Bizim burda biri vardı 7 aylık tr ye uçacaktı doktor olmaz demişti yasak olmasına rağmen göbeğini saklayıp gitmişti kadın ordan biliyorum

Aranızda benim gibi hiç karnı büyümeyen var mı yoksa bir tek ben miyim herkez "aa hamile misin?Hiç karnın yok"diyolar çok üzülüyorum netten araştırdım ordada 20 li haftalarda belli olmaya başlar diyo rahatladım biraz

Benim midem aldı başını gidiyor göbeğim çok az ama midem çok Benim de kalçam genişlemiş 3 cm kadar Kızın gelişi belli oluyor

canım ilk bebek mii?
ben ilkinde 56 kılo ıle hamıle kaldım
ve en zayf halımde bıle göbegım vardır hep kocaman olcak sanıyodum
20. haftada felan anca bellı olmaya baslamıstı, bi de göbekli olmama ragmen yani

ama bu sefer 65 ile hamıle kaldım, 2. ayda sıskınlık vs pantlnlar bıle olmadı
suan da bariz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…