2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bır haftadır ılaclarımı ıcemıyorum
demır ılacım var, decavit var, 8 damla D vitamıni ve progestan (vajinal)

bu ılacları ıcınce bulantılarım tam azalmısken arttı
ama cok iyi de beslenemıyorum
napıcam bılmıyorum

en son sokaklarda bıle kustum bu haftalara gelmeme ragmen

Demir ilacı yapıyor bulantıyı ,ben hemotolojiye ayrı devam ediyorum ,değerlerim çok düşük ,bulantım devam ettiği için yazmadı bana demir ilacı, bir ay daha bekleyelim dedi. O ara bol bol et ye dedi bana.

Demir ilacı yapıyor bulantıyı ,ben hemotolojiye ayrı devam ediyorum ,değerlerim çok düşük ,bulantım devam ettiği için yazmadı bana demir ilacı, bir ay daha bekleyelim dedi. O ara bol bol et ye dedi bana.
Günaydın ben demir ilacını yatarken içiyorum sıkıntı yapmadı bana öyle de deneyebilirsiniz

ben zaten göbekliydim bide iştah açıldı sanki altı aylık hamile gibiyim :) bence gayet iyisin :)

merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Göbeğimde gerilme hissediyorum aşırı yemek yersinizde şişer ya onun gibi sizde de buna benzer bi durum oluyor mu normalmidir?

gerilme acıma gibi oluyorsa aman çatlaklara dıkkat et benım gerılme basladıgında acısmaya baslamıstı vazelın nemlendırıcı falan surdum catlak kremı aldım hemen sonra gectı o gerılme

Ben hergun iğne vurduğum için artık iğneden korkmuyorum da ağrım falan ateşim olursa diye korkuyorum ertesi gün memlekete gidicem cunku

canım benım 3. gun asıda agrı oluyor evet ozellıkle hareket ettırıp yukarı kaldırmaya calısıınca ama dayanılmayacak bı agrı degıl ilaç içmedim ateslenmede olmadı cokoynatmazsan hıc hıssetmyıorsun agrıyı yatarken donunce falan agrın oluyor

iç karnın geniş demekki canım senın neden üzülüyorsun eğilip kalkamıyorum bile ben rahatca :) üstümü zor giyiyorum bazen
ben gebelıkten oncede yemek yıyınce hemen karnım sıserdı
şimdide oyle 3 aylıkken bıle karnım vardı sımdı cok cok cıkık karnım yanı benı gorup hamıle oldugumu anlamayan yok baya bıldıgın kocaman ılerde nolcak bılmem :) zaten kremlerken falan aynada karnıma bakınca hamıle karnı oldugu bellı yanı mıde falan degıl gobek delıgım cukur normalde sımdı gerıldı ıyıce

Bak bu hiç aklıma gelmemişti çünkü sabaha kadar uyumadım o gün sinirden

Günaydın güzel anneler yine kabuslu bir geceden sonra sabah oldu çok şükür @Nesrinay86 çok teşekkür ederim cevapların İçin intenetdrn araştırğıma göre 35. Haftaya kadar izin belgesiyle izin veriyorlar ama yine de araştırıcan zaten bir iki haftaya alışveriş için İstanbul’a gidicen git gel derken günlerimde yaklaşacak inşllah Kızlar karın konusunda benimde oğlumda yoktu ama bunda var biraz yani dar giyince belli oluyor ve artık banada normal pantolan olmuyor dünde ben de bir ikitane aldım gebelik pantolonuDemir ilaçıda buradaki dktr yazmaktı yoktu burda sanırım gerek Yok kilo alırsın dedi bir damla verdi aynı bebiş ler doğunca verdiğimiz damlalar gibi Türkiye geleyim alıcam ama ben ilaçlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…