2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım ne güzel yavaş yavaş büyüyecek karnın. Benim çok çabuk çıktı 10 haftalıktan beri bildiğin sert top gibi, iç karnım dar olduğu için uzun zamandır anlaşılıyor hamile olduğum. 10. haftadan beri hiçbir pantolonumu giyemiyorum ben. Ayrıca penguen gibi yürüyorum 47 kilo ile hamile kaldım şimdi 51.5 kiloyum

Sızde bursadaydınız galıba bende boyle besık almayı dusunuyorum bunu bursada nerede bulabılırım
Canım bursada göremedim ben hiç bir yerde bu beşikten. Nettwn baktım sordum istanbul modoko da bi mağazada var.mayababymodoko diye instagram sayfası

Yazdıklarına harfi harfi katılıyorum kendimi okudum resmen:)

Bizimde akşamları kocaman oluyor teyzeleri sabah Yok sanki işe gidip akşam geliyor gibi sıpa
valla aksam arsa degıyor zaten :) ah ah nelerı yıyesım var ama bu mıde agrıları yuzunden az az yıyıp kalkıyom sofradan :)
bıde benım mıdede yara vardı sımdı mıde yukarı cıktıkca sıkıntı artıyor

Oy canın zor öylede benimde iştahım var fazlasıyla ilk zamanlar tatlı şeylerden tiksinmiştim şimdi aksine hep tatlı şeyler istiyor canım e bebeğe de bir yararı gereksiz kilo yapıyor bide şekerimde var bende ona dayanmaya çalışıyorum rüyamda yiyyorum bol bol:)

ilk hamılelık ve cınsıyet kızsa bence cok bellı olmuyo
ılk hamılelık ve erkekse daha cabuk bellı oluyo
2. hamılelıkse cınsıyet ne olursa olsun daha cabuk bellı oluyo
benım tahmınlerım:)
İlk hamilelik kizdi dogum zamanı bile 6 aylik anca diyordu gören ama şimdi erkek ve simdiden 6-7 aylik gibi oluyorum gun icinde karnim hemen cikti :)

Herkese merhaba anneler
nasılsınız bakalım

bizim haftaya randevumuz var ama zaman geçmiyor ya :) sizde durumlar nasıl gerçi ben pazartesi günü dayanamayıp farklı bir doktora gittim ama hayatımda gördüğüm en ilgisiz doktordu. izmir de çok övülen bir hastaneydi ama bnm gittiğim hastane kadar ilgili gelmedi nedense bana

İlk hamilelik kizdi dogum zamanı bile 6 aylik anca diyordu gören ama şimdi erkek ve simdiden 6-7 aylik gibi oluyorum gun icinde karnim hemen cikti :)
Benimde kizimda karnım çok az cikmisti simdi oğlum olacak karnım daha sivri ve çok belirgin eşimde diyo bu sefer karnın çok erken büyüdü diye ve disarda hamileligim anlaşılıyor inş 9 ayı çok kilo almadan kapatiriz

Benimde hiç karnım yok belim kalınlaştı iyice mide bulantılarından kilo vermiştim eski kiloma bile ulaşamadm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…