2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya 6 hafta nasıl dayanıyorsunuz :) dr 6 hafta sonraya çağırsa bile 3 hafta sonra bi gidiyorum dayanamayıp, ilk çocuk olunca böyle oluyo demekki :) gönlünüze göre olur inşallah..
yok yok benimde ikinci bebişim ama aynı durumdayım elimde olsa her hafta giderim muayeneye

Ya 6 hafta nasıl dayanıyorsunuz :) dr 6 hafta sonraya çağırsa bile 3 hafta sonra bi gidiyorum dayanamayıp, ilk çocuk olunca böyle oluyo demekki :) gönlünüze göre olur inşallah..
Bende kizimda oyleydim ama simdi biraz tecrube birazda sakinlik var birde 16. Haftadan beri hareketlerde bariz hissedilince gerek olmadi doktorum 120km mesafede istesek yine giderdik ama 15 aylik bir yaramazla gozumuzde kesmedi acikcasi :)

Kızda 15 almıştım bunda haftasina gore almadim henuz onun kadar ama karnim aldi basini gidiyor bence ilerleyen gunlerde dengeleyecegiz takma kafana :)

Benimde hiç karnım yok belim kalınlaştı iyice mide bulantılarından kilo vermiştim eski kiloma bile ulaşamadm daha
dert ettıgınız seye bakın :) benım bulantım olmadı zaten gobegım vardı karnımda 12. haftadan sonra ıyıce cıktı mıllet ay erken cıktı ay kocaman oldu cıkmaması lazım falan . takıyordum bır sure sımdı gobegımı gere gere gezıyorum :) sorana da kocam ıyı bakıyor dıyorum

Memlekete gidecem ben dicekler ayy karnın hiç yok kiloda almamşsn falan canım sklacak takintı yaparm hemen huyum bu

Canım 24-32 arası doktorun uçak yolculuğu yapabilir izin raporu alarak, havaalanında da tüm sorumluluklar bana ait imzalalayarak uçabilirsin. 32.haftadan sonra çoğu şirketler almıyor hamileyi.
canım ben de doktoruma sordum 35+5 e kadar rapor veriyoruz sonrası tüm sorumluluk sana ait dedi

hani atıyorum karnın küçüktür 7 aylığım diyip uçarsın şirket nerden bilicek

benimde 22 mart hem detaylı hem normal kontrolüm var heyecanla bekliyorum
kafam karısmasın dıye farklı doktora gıtmıyorum ben

ikinci ayda izmire tatıle gıtmıstım ailem orda o zaman egepolde cem beye gıtmıstım cok sevdım ben ızmırdekı arkadaslarımda dogumlarını orda yaptı aklında olsun canım

günaydınlaaar benimde kontrolüm cumartesi günü kanama alanı gördüğü için her hafta gittik nerdeyse.Bu kadar sık kontrole zararlı diyende var inşallah bişey olmaz

Memlekete gidecem ben dicekler ayy karnın hiç yok kiloda almamşsn falan canım sklacak takintı yaparm hemen huyum bu

ya aslında ıyı bısey cok cıkmaması nıye takıyorsun kı , ben cıktı dıye takıyorum sen cıkmadı dıye :) gercı ınsan hormonlardan dolayı hassas oluyor boğasım gelıyor bısey dıyenı :) bosver takma bebegını ve kendını dusun tadını cıkar sanslısın kılo almadıgın ıcın :)

canım ben de doktoruma sordum 35+5 e kadar rapor veriyoruz sonrası tüm sorumluluk sana ait dedi

hani atıyorum karnın küçüktür 7 aylığım diyip uçarsın şirket nerden bilicek
Mantıklı bende bu yöntemi yapmayı düşünüyorum kısmetse uçakta sancım tutsa zaten en az bir saat sürüyor sancı sıklaşması zaten 1 2 saat benim yolculuğum okyanus ötesi değil uçakta tutarsa inince hemen ambulans çağırırlar gider doğururum ay filim gibi senaryo yaztım kendime:)))

benim kendi doktorum Tınaztepe de çalışıyordu ilk doğumumuda orda yapmıştım ama şimdi hastaneden ayrıldı özel yer açtı kendisine ben onunla devam etmeyi düşünüyorum. Cem beyi bende duydum hatta bnmde arkadaşım ona gidiyor ama Egepolde benim kafamı karıştıran konu gece bir sorun olunca nöbetçi doktor doğuma giriyormuş kendi doktorun girmiyormuş

içini
günaydınlaaar benimde kontrolüm cumartesi günü kanama alanı gördüğü için her hafta gittik nerdeyse.Bu kadar sık kontrole zararlı diyende var inşallah bişey olmaz

içini ferah tut. ultrasyon cihazları cep telefonları kadar zarar vermiyor emin olabilirsin

Canim havayolu şirketleri tedbir amaçlı almıyor riskli olan insanları gebelik hastalık vs. Çünkü uçakların anı inişleri aşırı masraflı oluyormuş yoksa her uçağa binen doğuracak diye bişey yok korkma o konuda

Bende geldim kızlar bu drda onayladi rahimde herhangi bi kasılma görmüş olablilr dr suan birsey yok dedi enfeksiyonum var hem idrar yolu hem vajinal ve bu enfeksiyon ilerlerse uzun vadede erken doğum riski taşırsın dedi önlem amaçlı kalsiyum ve magnezyum vericem dedi dr verdi var dedim farklı olarak sadece antibiyotik verdi ve bol su iç dedi

İşte bende Doğuma yakın gideyim diyorum İstanbul’a aslında erken Doğum riskli biriyim çünkü oğlumu 8 aylık doğurdum ailede de genetik bütün halamlar ve amca kızların erken doğurdu atraksiyonlu bir Doğum olabilir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…