2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat ed canım su iç gerçekten işe yarıyor bende kronik enfeksiyonlu olarak çok çekiyorum

Evet bizde seni tv de izleriz artık hostesler dogurttu diye

Neyse simdi yokmus sukur demek enfeksiyon seni zorlamis bol su ic canim ilaclarini ihmal etme

çay kahve içme durumunuz nedir? ben normaldede çay kahve aramam ama kışın bir fincan çay kahve içmek istiyorum dr abartmadıgın sürece sorun yok dedi bende şimdi haftada 3 fıncan kahve yada cay ıcıyorum sız ıcıyormusunuz?

Ya bende de var en son 10 haftalıkken baktılar yoktu bende anlamadım ama rahimde yara var o enfeksiyon kapmaya çok müsait
Benim inanki gitmediğim dktr kalmadı hem vahinal enfeksiyon hem idrar enfeksiyonu İçin birbuçuk senedir bebek istiyorduk istediğimizden belli bu enfeksiyon çıktı kefir iç canım hem bebek içinde iyi bide ben en son sirkeli suyuyla yıkıyorum vajinamı oda iyi geldş

Şuanda bunu yazarken kahve içiyorum :) Bende kahveyi çok severim normalde günde 3 4 fincan şekersiz sütsüz ağır kahve içerdim şimdi 2 günde bir bir fincan fazla ağır olmayacak şekilde içiyorum kahvaltıda kahve içerdim şimdi çay içiyorum iki bardak akşmada yemekten sonra bir bardak çay içiyorum bu kadarı zarar vermez zaten abartınca sıkıntı bende dktr sormuştum

Bak onu bende deneyeyim bende aptallık ettim spiral vardı çıkarırken ebe yara var müdahale ettir dedi umursamadım 6 dra gittim onun için doğuştan konjenital erezyon olduğu cıktı ortaya hamile kalmazsan yakarız dediler ilkine kalınca da umursamadım al sana gebelikte sorun çıkarıyor şimdi de

Sabah kahvaltıda süt içiyorum da öğlene doru bir fıncan kahve ıyı gıdıyor :) çayıda dısardaysam ıcerım genelde evde bızım demlenmez hıc esımde cay aramaz bende aramam hıc :) ama bazen karnım sıs oldugunda o cay acayıp rahatlatıyor

Ben 6 ay once kahve ve sigraya veda ettim ama acik cay iciyorum :)

Kızlar 21 haftalık hamileyim ben de yaklaşık 3 gündür bebeğimin hareketlerini.hic hissedemedim.ondan önce otururken yatarken hissediyordum.sizce ters giden bir şey var mıdır?

Kızlar 21 haftalık hamileyim ben de yaklaşık 3 gündür bebeğimin hareketlerini.hic hissedemedim.ondan önce otururken yatarken hissediyordum.sizce ters giden bir şey var mıdır?
canım sol tarafına dogru uzan bıraz yuksek sesle konus bakalım yada muzık ac yuksek sesle onlar hareket etsede alanları genıs oldugu ıcın her hareketlerını hıssedemıyoruz kalbını ferah tut :)

bı dene bakalım hala hıssedemezsen saglık ocagında bı cıhazla bakıyorlar bende asıya gıdınce ogrendım yakınsa bı gıdıp baktır

Allah razı olsn bı deniyeyim yarın doktora gidecem zaten saolasn canım inşallah bu sorun yoktur[/QUOTE]

Ne aşısı yaptrdin kaçıncı haftadasn birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…