2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Memlekete gidecem ben dicekler ayy karnın hiç yok kiloda almamşsn falan canım sklacak takintı yaparm hemen huyum bu
Bana da dediler kilo almamssin bnm gelinimde seble Beraber karni var. Yok çocuğun gelişimi iyi mi. Senin yüzün beyaz kanin az.. sanane ya halla hLla bisy olsa doktor söyler. Basına doktor kesilebilirler sallla gtsn. Ben hic takmıyorum.

canım ben de doktoruma sordum 35+5 e kadar rapor veriyoruz sonrası tüm sorumluluk sana ait dedi

hani atıyorum karnın küçüktür 7 aylığım diyip uçarsın şirket nerden bilicek
Aynen canım haklısın bir tanıdık öyle gelmişti. Nerdeyse doğurdu doğuracak 24 haftalık diye tutturmuş gelmişti.

Hanımlar benim beklenen doğum tarihim eylülün ilk haftası ama bebekler genelde erken doğuyor 40. haftayı beklemiyorlar. Doğumumuz kurban bayramına denk gelirse ne yapacağız? 20-24 Ağustos arası. Bu aralar aklıma takıldı. Özele gidiyorum ben gebelik takibine. Doktoruma bu durumu soracağım. Bayrama denk gelirse girecek misiniz doğuma diye? Başkasının girmesini hiç istemem.

et yemeye calısayım o zaman pek de sevmem
Çekirdekli kuru siyah üzüm ve pekmez de deneyebilirsiniz. Demir ilacının yan etkisi en az ve etkisi en çok olması için gece yatmadan önce kocaman bir bardak suya bir kaç damla limon damlatıp onunla ilacı içerseniz biraz daha rahat edebilirsiniz

normalde özellerde geliyorlar canım ben ilk doğumum ramazan bayramına denk geliyordu acil sezeryan olmasaydım gelecekti öyle konuşmuştuk bence konuş sende

ilk hamılelık ve cınsıyet kızsa bence cok bellı olmuyo
ılk hamılelık ve erkekse daha cabuk bellı oluyo
2. hamılelıkse cınsıyet ne olursa olsun daha cabuk bellı oluyo
benım tahmınlerım:)
Benim ilk hamilelik ve oğluş geliyor karnım sipsivri çıkmaya başladı , eskiden uzanırken göbeğim içine çökerdi şimdi ortada bir kubbe ve giderek büyüyor

aman giriversin canım nolucak zaten normal doğumu ebeyle yapıyosun son 15 dkka doktor geliyo hoop bitti sezaryenda da hepsi aynı şekilde kesip çocuğu alabilir heralde kaç yıl tıp okumuşlar

BENIM kı sezeryan 38 +1hafta baramdn üç dört gün önce bende diyorum doktor bekleterek risk almaz diye umuyorum yoksa bayram cıkısı kırk oluyoruz almazsa kesın bayramda doğururum benım her işim enterasan çünkü

Aldinmi ya ben daha bisi almadim :) bende parayi biriktiriyorum sonra alirim.diyorum birde carsiya falanda cikamiyotum yasaklardan dolayi napicam.bilmiyorun
Canım ben de evdeyim hep yatıyorum , biraz daha beklicem eğer bu İstirahat bitmezse internetten alıcam

Çok şükür canım atlatırsın inşallah doktorun dediklerini yap yanında su şişesiyle dolaş atlatacaksın Allahın izniyle

KIZLAR AKLIMA GELDİ SİZE SORAYIM DEDIM benım ılk bebek sezeryan ıkıncıde öyle olur 38+1 17 ağustosa denk geliyor bayramdan öncekı cuma günü oluyor ve o gün benım EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM siz olsanız evlilik yıl dönümünüzde doğum yapmak istermisiniz 4. yılımız dört kişi olucağız nasipse

canım bence doğum için kendini çok şartlandırma sürekli düşünüp stresi gözünde büyütme sonuçta amaç değil araç olarak gör bebeğine zamanı gelince bi şekilde kavuşucaksın önemli olan ikinizinde bu süreçten sağlıklı şekilde kurtulmanız gerisini takma

Bayramda doğurma atraksiyonunu ben de bekliyorum kendimden , eşim de hep dalga geçer her işin garip diye onu da yaparsam tam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…