2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kahveyi tamamen bıraktım çayıda kahvaltıda açık 1 bardak içiyorum

Kızlar 21 haftalık hamileyim ben de yaklaşık 3 gündür bebeğimin hareketlerini.hic hissedemedim.ondan önce otururken yatarken hissediyordum.sizce ters giden bir şey var mıdır?

Canim kotu bisi oldugunu sanmiorum ama yarinda hissetmessen bi doktoruna sor istersen yada yakinda aile hekimi varsa bebeğin kalbini dinleyebiliyorlar ben dün tetonoz aşısıni sormak için gitmiştim hemşire gelmisken bebeğin kalbinide dinleyelim dedi kendi teklif etti sende için rahat olsun diye gidebilirsin

Biz adanalılar biraz tombulluğu severiz canım :) aslında hamişler karın büyümesini sever ya varya insan hep kendinde olmayanı istiyo :)

B

Benım kizim 22 nisanda doğmuştu evlilik yildonumum 23 nisandı eşim hastanede pastayla falan kutladı çok güzeldi, tabı sonraki yıllarda bu biraz birbirine girdi kizim in doğum günü hazirlgindan falan yıldönümü kutlamamizi bazen erteledik başka güne, bazen gününde yapabildik ama günler birbirine girebilio :)

Aynen canım bide insanlar bunları söylerken dudak büzüştürerek söylüyo

Yarın 20. Haftalik oluyorum doktorumla konuştum tetonoz aşısıni sordum yaptirabilirsin bi sakincasi yok dedi. Yaptiran kimse varmı? ben kizima hamileyken yptrmadim yarın yaptirmayı dusunuorum kolda ağrı falan oluyormu ates vs. Arkadaşımda yptrmamisti dogum ypti 2 ay önce, bi kaç gün öncede elinı bayagi derin kesmis kolu falan uyusmuş tetonoz ypmislar keşke gebelikte yptrsaymissiniz demisler bayağı mikrop kapmış. Demekki böyle kazalar olabilir sırf hastanenin steril olması yetmio

Aldinmi ya ben daha bisi almadim :) bende parayi biriktiriyorum sonra alirim.diyorum birde carsiya falanda cikamiyotum yasaklardan dolayi napicam.bilmiyorun
Netten aldım canim bende bi yere gitmiyorum çocukla işkence oluyor inan ki bi denicem bakalım nasılmış bu gelsin pusetle hamak beşik de alicam yavaş yavaş yapayım diyorum birden yük binmesin diye

17 ağustos benimde evlilik yıldönümü 4. Yıl ama benim bebek beklemez o kadar senin ki olabilir ama. Bende düşündüm de imkanı yok

Sirkeli suyu nasıl yapıyorsun canım? Oran olarak? Yeni başlıyor bende, wc gidince acıyor

Kahveyi olmasa aramam, ayda bir iki kere belki kv önüme koyarsa. Ama çaysız bizim ev duramaz, su içmesem olur çaysız olmaz. Benim kız okula termosta çay götürüyor )))))) yerli çay değil ama, ingiliz,rus, azerbaycan çayları.

Bu arada kızlar midem hala düzelmedi,üstüne istifra da eklendi. Akşama kadar geçmezse acile gideceğim artık.

17 ağustos eşimin doğum günü benimki sezeryan olacak olursa dr o gün al dicem
normal olursa kesin bayramda doğar
severiz ailecek atraksiyonu

yarın sağlık ocağına gideyim diyorum pazartesi dr randevum var
gitmeden kan testi yaptırayım vitaminim bitti onu da yazdırırım
yaparlar değil mi bi açıklama yapmam lazımmı

Ishalin geçti mi canim ihmal etme o zaman üşüttün mü acaba
Geçmedi ev de sıcak, bir yere de gitmedim, hiç üşümedim ki. Bursada havalar ısınalı çok oldu. Okul da dibimizde, camdan bakarak okulun içini görüyorum, karşı karşıyayız okulla,yani gidip grlmem 5 dakika. Peynir ekmek yedim az önce, dua ediyorum midemde kalsın ama midem şarkılar söylemeye başladı bile bebiş aç , tekmeleyip duruyor. Muz da aldım bugün belki faydası olur diye. Bakalım ya, yalnız başına acile gitmek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…