2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya 6 hafta nasıl dayanıyorsunuz :) dr 6 hafta sonraya çağırsa bile 3 hafta sonra bi gidiyorum dayanamayıp, ilk çocuk olunca böyle oluyo demekki :) gönlünüze göre olur inşallah..
Benim doktorum kabul etmiyor gereğinden fazla girmeyi. Riskli gebelik uzmanları gereksiz yere ultrasonu girmeyi otizm ile ilişkili oldugunu söylüyorlar. Bence sizde fazla girmeyin şayet bir sıkıntınız yoksa.

Beni ebe kendi aradı çağırdı kan testi yaptılar canım. Decaviti de ne zaman gidip bitti desem veriyor.

Bende haftada senin kadar içiyorum canım. Bana kalsa her gün içerim ama kansızlık yapıyormus

ben ıkı gün önce yaptırdım bence riske atmaya gerek yok yaptırıp önlem almak daha ıyı dıye dusunuyorum
çok şiddetli bir agrısı yok ben calıstıgım halde cok etkılenmedım sadece cok yukarı kaldırırken acıyor, ates de yapmadı bende ilaç içilecek kadar bır agrı yapmıyor

Canım yeni okudum hasta olduğunu dinlen kuzum bazı günler böyle oluyor insan günümüz günümüzü tutmuyor eğer akşam geçmezse eşinle gidersin tabi ağrın çok yoksa

bizde babası gibi aslan burcu olsun diye özel çalşmıştık tuttu şansına da bakalım 2 haftadan erken gelirse tam tutmamış olacak bır ay sonra tutsaymıs belkı aynı gün olurdu bizimde 15 ağustos :)

Yalnız gitme tani canım akşam olunca git eşinle. Dün de ben öyleydim yavrum aç kaldı

Bende haftada senin kadar içiyorum canım. Bana kalsa her gün içerim ama kansızlık yapıyormus
salı günü kan tahlili yaptı sağlık ocağında demir ve kanım düşüktü 2 haftadır kan ilacı içiyorum baya yükselmiş hatta üst sınırın üstünde demekki o kadar etkilemiyor diye düşündüm ben :) ama yinede az içiyorum tuvalete cıkma sıkıntısı yasarsam ıcıyorum genelde

Canım yeni okudum hasta olduğunu dinlen kuzum bazı günler böyle oluyor insan günümüz günümüzü tutmuyor eğer akşam geçmezse eşinle gidersin tabi ağrın çok yoksa
Ağrım hiç yok canım. Kusma,ishal,bir de aç bebeğin ısrarlı tekmelemesi. Bebiş aç kalıyor diye endişe ediyorum normal halimde takmam ki bu durumları en fazla zayıflarım biraz der geçerim.

Sonuçların iyiyse içebilirsin tabi. Doktorum abartıya kaçmadan içenilirsin dedi banada. Bende misafirlıkte içiyorum zaten ara ara

ben 4 aydır ağzıma kahve sürmedim hiç bir şeklini ama günde 2 bardak kadar suyun içine bir kaç damla çay damlatıp içiyorum. rengi çok çok açık sarı oluyor tadı pek olmuyor ama sade sıcak su içemiyorum.

ben ılk aylarda hıc ıcmedım gecen ay kontrole gıttıgımde ıcebılırmıyım dedım gunde 1 2 fıncan ıcebılırsın sorun olmaz dedı :) bende haftada 3 fıncan maksımum ıcıyorum

Beni ebe kendi aradı çağırdı kan testi yaptılar canım. Decaviti de ne zaman gidip bitti desem veriyor.

ya beni de çağırdı aslında da
hafrtaya çağırdı
benimde işlerim olduğu için öne çekmiş olcam o yüzden acaba mı dedim
herhalde bişi olmaz ya

yalnız bu kan ılacları kılo yapıyor sanırım ben ilk 4 ay 1 kilo almıstım sadece şimdi iki haftadır kullanyorum 1 -2 kılo aldm sanırım farkedıyorum cunku agırlastıgımı 5. ayda 3 kılo fazla degıl belkı ama doguma kadar devam ettırecekse çok şişmesek bari

EVET haklısın bunu bana biride dedi o senın özel günün başka tarih olsun dedı ben zaten doktora buğun illa olsun demıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…