2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz evlat daha farkli cunku biz bes kiz kardesiz bir erkek var annem babam kizlarim benim icin daha degerli der

Gozunaydin canim diger surecleri de sıkıntısız atlatirsin insallah

Herkese çok teşekkür ederim, eşimde bilmiyorum evladım evladımdır sevgimde isteğimde hiç fark Yok ama erkek olsun isterdim diyo, hala belki yanlış bakılmıştır diyo

Hani tatlişin resmiiiii gözün aydın sıra bizde

Herkese çok teşekkür ederim, eşimde bilmiyorum evladım evladımdır sevgimde isteğimde hiç fark Yok ama erkek olsun isterdim diyo, hala belki yanlış bakılmıştır diyo
Esim kizimda dr kesin kiz demesine ragmen geri donup kapuyi acip kesin mi diye tekrar sormustu dogumhaneden kucagina erkek bebek verseler bu benim degil demez alir giderdi o derece erkek istiyordu yani :) ama suan deli oluyor kizi icin ve ikinci erkek ona ragmen kizim gibi sevemeyecegim onu diyor :) bundada yaniliyor elbette sevecek ama demem o ki sen bakma uzulmesine dogunca o kiz aklini alacak basindan :)

Deseydin yalnışını göndermişsin yapcak birşey yok sağlıklı olması yeterlidir bidahaki sefere erkek yollar bizde kız istiyorduk ama erkek oldu sağlıklı olduğunu duydugumuzda dünyalar bizim oldu evlat evlattır sipariş verilmiyorki

Sesli guldum. Bende dun dedim esime erkek dediler ama dogurdugumda kiz cikarsa napcaz dedim oda alip eve gelcez dedi

Sesli guldum. Bende dun dedim esime erkek dediler ama dogurdugumda kiz cikarsa napcaz dedim oda alip eve gelcez dedi

ay bende çok güldüm tabi orda bırakacak haliniz yok ya. Bende dün umudumu kestim kız bebekten dr %100 erkek dedi
Benimde net aslinda iki doktorda erkek dedi ama kordonu falan sanmis olabilirler diye bir anda dusunu verdim. Kim bilir benim oglum olcakti kabul etmiyorum diyende olabilir dunya hali sonucta

Benim teyzem aynı durumda 4 çocuk doğurdu :)) evhamlıda evhamsızlaştı oda bak görürsün ikimizde hemen sana yetişmeye çalışacaz 2 çocuk:)

Benim teyzem aynı durumda 4 çocuk doğurdu :)) evhamlıda evhamsızlaştı oda bak görürsün ikimizde hemen sana yetişmeye çalışacaz 2 çocuk:)
Haaa haaa haaa seni bilmem de evhamlı bu kadar çektikten sonra bir daha doğurur mu bilemem çünkü ben başka dogurmayacam gözüm korktu bu yaramazda

Benimde net aslinda iki doktorda erkek dedi ama kordonu falan sanmis olabilirler diye bir anda dusunu verdim. Kim bilir benim oglum olcakti kabul etmiyorum diyende olabilir dunya hali sonucta
Kordon falan zor ya bebisim ben burdayım diye bağırdı dün pipi bende kızdan ümidi kestim iki çocuk yeter çünkü

Yok canim doktorum henuz magnezyuma baslamadi. Ben de tedbir amacli gunde bir sade soda iciyorum. Hem kalsiyum hem de magnezyum icin. Benim agrim da fitik ya da bel kaymasi kaynakli. Bazen bacagima vuruyor anliyorum ki fitiktan, bazen de kopacakmis gibi agriyor anliyorum ki kaymadan. Ic bacakla vajina kesisimi agridiginda o da cati acilmasi. Derken agrisiz gunumuz yok.

Evet kuzum ilk cocukta olunca 2. Cocuktada oluyormus benim arkadasumda oyle dogum yapmis sonradan ogrendim hatta kizim 40 hafta bekledi dedi insallah iyi olur hersey bende bugun antibiyotik baslayacagim insalalh oglusuma birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…