2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Moralim bozulmuştu ama çok güldüm yazdıklarınıza ya valla benim eşimde erkek deseler hemen benim Benim der alır gelirdi, valla benim ultrasonda çok netti apaçık açmıştı bacaklarını :)
:)) açarlarrr utanmazlar bu bebişler

Sesli guldum. Bende dun dedim esime erkek dediler ama dogurdugumda kiz cikarsa napcaz dedim oda alip eve gelcez dedi
İnsanin gönlünden elbet gecen birsey var onun sokundadir suan uzme kendini oda alisir Rabbim kimseyi aratmasin eli ayagi duzgun olsun yeterki insanlar nelerle cebellesiyor.

Kızlar ben ilk olarak herşeyi yavaş yavaş alırım sona bırakmam diye düşünmüştüm ancak ufakta olsa bu sorunum cıktı bi akıl verin dr öyle çok kötüsün falan filan demedi küçük bi ihtimal düşük dedi yani ben eşya almaya başlayayım mı beklemeli miyim

Kafana takip yanlis dusunuyorsun hepimizin riski var sonucta hangimizin garantisi var ki ? Dinlenmene bak sonrasinda gonlunden ne geçiyorsa alirsin.

Benım ztn sağ vajina tarafim 3 haftadır falan ağrıyo ilk çok keskin başlamıştı yürürken falan agriodu ama şimdi bi sabah yataktan klktigimda birde hapsururken falan agrio doktorda baglarin geriliodur dedi kardeşim ne gerilmeymis 3 haftadır suruo doktor birde sezeryanlilarda daha çok böyle vajina agrisi falan oluyor dedi doğru aslında kızıma hamileyken sezeryandan once böyle agrim olmamıştı

Haaa haaa haaa seni bilmem de evhamlı bu kadar çektikten sonra bir daha doğurur mu bilemem çünkü ben başka dogurmayacam gözüm korktu bu yaramazda
Doğurur kızz... basbelasiyim doğurursun demi? Ben de zorlandım ettim, arada iki kaybım oldu kürtaj oldu yine ısrarla hamile kaldım. Eğer Allah izin verirse bunu sağlıkla kucağıma almaya, mümkün olurss 3-4 sene sonrs bir daha yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…