2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum ilk cocukta olunca 2. Cocuktada oluyormus benim arkadasumda oyle dogum yapmis sonradan ogrendim hatta kizim 40 hafta bekledi dedi insallah iyi olur hersey bende bugun antibiyotik baslayacagim insalalh oglusuma birsey olmaz
Korkma bebeğim olmaz kardeşimde 34 haftalık hamile antibiyotikle doğuracak çocuğu idrar yolları enfeksiyonu yüzünden bi sıkıntı yaşamadı o çok sukur

Herkese çok teşekkür ederim, eşimde bilmiyorum evladıim eşim anasının babasın tek oğlu
Herkese çok teşekkür ederim, eşimde bilmiyorum evladım evladımdır sevgimde isteğimde hiç fark Yok ama erkek olsun isterdim diyo, hala belki yanlış bakılmıştır diyo
Benim eşim evin tek erkeği ama bi kez olsun oğlum olsun demedi hiç olmayadabilir der Allah hayırlısını versin der hep

Haaa haaa haaa seni bilmem de evhamlı bu kadar çektikten sonra bir daha doğurur mu bilemem çünkü ben başka dogurmayacam gözüm korktu bu yaramazda
Doğurur sor istersen:)) bir yetmez 2 çocuk anca kurtarır. Bende öyle yapcam 2 tane üst üste yapıp sonra tatil :) inşallah Allah kısmet ederse

Evet kuzum ilk cocukta olunca 2. Cocuktada oluyormus benim arkadasumda oyle dogum yapmis sonradan ogrendim hatta kizim 40 hafta bekledi dedi insallah iyi olur hersey bende bugun antibiyotik baslayacagim insalalh oglusuma birsey olmaz
Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak tosunuma yerim onu ben ya her zorluga gogus geriyo kuzucuk güçlü kuzucuk masallah

Yok canım araştırmadım henüz .ahmet yılmaz perinatolog değil dimi?

basbelasiyim Aaaaaaa kız birde dolaba mi sakladın çocukları sen doğur insallah hepsini araya gitmesinler bari çok ciddiyim ne de olsa varmış bende burda halay çekerim teyyy teyyy

Moralim bozulmuştu ama çok güldüm yazdıklarınıza ya valla benim eşimde erkek deseler hemen benim Benim der alır gelirdi, valla benim ultrasonda çok netti apaçık açmıştı bacaklarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…