2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum büyükte canım işte bebekliğinden belli hala ultra yaramaz bu okulunda son senesi diye öğretmen ve idarenin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyor desem iyi direk söylüyorlar
Ayyyy kiz Allah sabir versin benim oglan evde kuzu ama disarda canavar okulu hic dusenemiyorum desene aliskinim yaramazlara

İnşallah hayırlı haberler le gelirsin sende canım sen asi yaptırdın mi
Yaptırmadım canım daha 20 hafta dolmasına iki gün var ama ne bileyim, galiba korkuyorum

34. Haftaya kadar dönme şansı var canim daha çok döner de böyle kalırsa ayaklar aşağıda son aylar sıkıntı olur bana
Döner canım sıkma canını, 34 haftada dönenini biliyorum ben hemde 4 kilo doğdu

Yaptırmadım canım daha 20 hafta dolmasına iki gün var ama ne bileyim, galiba korkuyorum

Döner canım sıkma canını, 34 haftada dönenini biliyorum ben hemde 4 kilo doğdu
Insallah canim Asidan niye korkuyon oglumda iki tane de yaptirdim bunda tek doz yapilacak

Emzirirsin de bunye nasil dayaniyor onu bilemedim. Bir yandan sut uretimi bir yandan bebek buyuyor sende depo falan kalmaz yani. Ona gore cok sıkı beslenmen gerekir diye dusunuyorum
Bende tamdem emzirme taraftarındaydım hep , geçen gün bi Prof dedi ki hamileyken emzirilen sut hormonlu oluyormus yanı annenin hormonları vs farklı olduğu icin emzirmenin faydalı olabileceğini düşünmüyor benimde kafam karıştı biraz bu konuda
Suan emzirmiyorum çoktan bıraktık fakat emzirenler yanlış mi yapıyor onu anlamadım

Detaylı ultrason için erken değil mi? Birde radyolog yapması daha mi iyi ben kararsızım bu konuda 21+1 de yaptıracağım

Hic bilgim yok bu konuda. Ama buyuklerimizin anne hamile kalir kalmaz sutu kestiklerini biliyorum. Bilimsel taraflarini bilmeden yaptiklari cok sey dogru ciktigi icin vardir hikmeti diyerek emzirilmese sanki daha iyi olur diye dusunuyorum. Eminim bu da kimsenin anlasamadigi bir baska konudur

Hiç yapılmadı bana tetanoz. Düşük riskini duyunca korkuyorum elimde değil. Bir daha hamile bile kalamaya bilirim
Ben de hayatimda hic tetanoz yapmadim. Ilk hamileligimde de bilmedim duymadim. Ay nasi cahilmisim o zamanlar ama daha rahat bir hamilelikti kesinlikle. Doktoruna sor canim. O ne derse onu yap. Ben persembe gunu yaptiracam ilk dozu. 20+3 oluyorum. Ikinci doz da bir ay sonra olur. Tedbiri elden birakmayalim.

Henüz bende hissedemeyenlerdenim ve çok takmis durumdayım bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…