2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki gundur ne yersem ne icersem midem tas gibi oluyor acaba cocuk buyudugunden onun sertligimi ki anlamiyorum ama cok rahatsiz oluyorum

Bende hala hiç hissetmedim

Ben bu son haftalarda çok gidip gelmek zorunda kaldım nerdeyse haftada 1 falan şehir değişikliği ve doktor değişikliği yüzünden korktum bak şimdi nasıl otizm yani ona mı neden oluyormus
Kesin ona sebeb olacak diye bir kural yok tabiki. Ama sık sık girmenin otizm ile ilişkili olabileceğinden bahsetti. İnstagramda Melih Atahan güven adlı doktorun paylaştığı bir video bir kaç hafta evvel. Ondan dinlersen daha iyi olur

Bir haftaya kadar hissedersiniz kızlar.
Benim bugün karnım çok kaşınıyor, eşime kahve getirirken bir elimde kahve fincanı bir elim istemsizce karnımı kaşıyormuşum , o gülünce farkettim

Kizlar e bebekte cot citli badiler 4.9 a dusmus bakin isterseniz
Geçen gün çıldırttı beni ebebek. Hamile tişörtleri 4 tl ye düşmüştü, bodiler de imdirimdeydi. Belki bir saat hevesle sepeti doldurdum, sonunda benim ziraat kartımı kabul etmezmi ? 3-4 bankanın kartıyla işlem yapmak oluyor sadece. Bir de yağmurda koşa koşa gidip kartıma para yüklemiştim siparişim yüklü diye.

Bizim topik dertte sevinçte hersey var ne güzel öyle dert için topikmi açılırmış
Canım sen üstteki trend konulara tıkla, ordan bir derdim var a gir. İnan eğlenirsin. Kv kocamın resmini whatsapp profiline koymuş diye topik açanlar var ))))) beni geceleri uyku tutmayınca giriyorum

Canım araştırdım sadece senin söylediğin doktor bu şekilde bir yorum yapıyor en olumsuzu düşünmekte bence hiçbirimiz için şuan mantıklı olan değil kafamizi bence bulandırma ya gerek yok kesinliği olmamış şeyler yüzünden

Nesrinay86 napiyorsun kaçırdım ben sanırım doktorami gittin kasık ağrıları da normal bence rahim büyüdüğü icin
İyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gittim bebiş iyi, miyomum büyümemiş çok şükür, bebek için sıkıntı yaratabilecek konumda değil artık. Aynen canım, göbiş büyüyor, wc ye şarj yeri veya tv yaptırmak gerek diye düşünüyorum )))))

Ultrason olayını kafaya takma canım, çok riskli yatış alan hamileler var bazen bir günde iki kere usm e giren. Onlar ne yapsın. Keyif olsun diye yapmıyor ki kimse. Allah büyük.

Çok şükür canım maşallah rahat bir nefes almissindir çok sevindim adına masallah bebisinede şarj yeri şart özellikle bu kabizlikla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…