2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar peki bir sey soracam. Benim gibi ne yese midesi bozulan ağrıyan gazi cok olan var mi?

Kizlar peki bir sey soracam. Benim gibi ne yese midesi bozulan ağrıyan gazi cok olan var mi?
Benim mide sıkıntım hep var. Acikinca midem bulanıyor. Yesem bir dert yemesem ayrı bir dert. Sabah kahvaltı ile başlıyor mide problemlerim. Kahvaltıda yediklerim mideme kaya gibi oturuyor. Öğlen dışarıda yemek yersem içtiğim çorbalar vs mahvediyor beni yanma, kusma ne ararsan var. Akşam yemeğinden sonra da ciddi bir yanma başlıyor. Hatta bazen gece uykumdan bile uyaniyorum. Mide bulantisina çözümüm sakız. Yanmaya ise gaviscon ya da soda.
Bazen de bu yazdiklarimin hiçbirini yaşamıyorum. Alıştım ben :))) Tabi bir de yiyince beni bitiren yiyecekler var onlardan uzak duruyorum. Örneğin ufacık minicik bir çikolata beni öldürüyor mesela. Midem yanmaktan alev alacak saniyorum.

Benim kişi yanma degil canim. Yerken problem yok. Bir süre sonra bağırsaklarda hareketlenmeler ve beraberinde karin agrisi başlıyor. Midem gaz dolarsa midem de agriyor. Sancıyı kasik agrisi ile karıştırdığım da oluyor. Ben bugün ne yedim ki boyle oldu diyorum. Simdik yanma hic yok. Sadece gaz olsa hazimsizlik diyecem ama bağırsaklarım da bozuluyor. Anlamadim bir turlu

Ben bile okurken saskindim dusun evhamli olarak beni gectiler :)))

Ayyy niye kabul etmedi int kullanimi 31 ocakta kapatildi ondan olabilirmi bende sepete 200 tllik urun attim alirim aksam sabah karim 141 tl yaziyordu

Ben varim canim midem karnim gaz bombasindan farkim yok uzun sute ac kalirsamda ayniyim

Bende bi kac bisey aldim o tshirtlerden de iki tane alayim dedi biri geldi digeri yok ama 6 tl iken aldim

Kesinlikle katılıyorum sonuçta asagi asagi bes aydir bu drlar bizi takip ediyorlar dr 20 de git dediginde yok ben 22 yi bekleyecegim boyle şöyle oluyormus desem ne dusunur acaba eger supheli bir durum olursa zaten bazi bazi arkadaşlardaki gibi tekrar cagriliyor. Benim kontrolum carsamba gunu 20+1 de akabinde ayni yerde ayrintiliya girecegim.

Son düzenleme:
Bebegin gelişimi nasıl ? Yanı önden gidiyor olabilirmi?erken çağırma sebebi bu olabilir mi? Yanı adet tarihin 20+0 ama ultrasonda 21+ görünüyorsa gibi..

ben ıkı ayrı doktora gıdıyorum canım
kendı doktorum da tam cıkıyo bebek
prof olanda 1 hafta onden cıkıyor
gidecgım zaman da 20+1 olacagım kısmetse, yine önde cıkarsa 21+1 gibi olur sanırım
benım plesanta yerlesmesı ıle ılgılı bır problemım var o yuzden ekstra bı de perınatologa gıdıyorum

Bir haftaya kadar hissedersiniz kızlar.
Benim bugün karnım çok kaşınıyor, eşime kahve getirirken bir elimde kahve fincanı bir elim istemsizce karnımı kaşıyormuşum , o gülünce farkettim
Kasima krem sur yumusat derini bebek yagi olabilir yada vucut losyonu falan olmadi hamilelikte kullanilan kremlerden sur kasinan yerlerde catlak egilimi artiyormus diye biliyorum.

Mide yanmasindan uc ay oturup agliyordum kizimda bildiğin bogazimdan agzima agzi aliyordu o derece tahriste oldu bogazlarim. Gece oturarak uyuyordum resmen asit iyice yakmasin rahatsiz etmesin diye. Buyukler bebekler saclandikca olur derler dr a sordum onunla alakasi yok dedi kızım dogdugunda kapkara bir karis saci vardi

ben telde sordum kadıköy acıbadem de muayene 550 tl
ama detaylı vs ne kadr tam bılmıyorum
Masallah ne rakamlar donuyor agzim acik kaliyor ken burada 1000 tlye iki gece yatis sezeryan yapiyorum Allah yardimcisi olsun buyuksehirde olanlarin ve mecburen takibi bu ucretli drlara yaptıranların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…