2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ılk hamılelıgım de ılk 3 ay kanama sıkayetyle nerdeyse her hafta gırdım
hatta arada aksamları mıde bulantımdam öğürmekten kasıklarım agrıyınca aksamları baska doktorlarada gıttım
yanı ılkınde cok sık gıttım.
ıkıncıdınde de hem perınatolog hem kendı doktorum derken yıne 2 haftada bır muayenedeyım
ınsallah hıcbır skntı olmaz
normalde pek önermıyolar skntılı bır durum yoksa

Masallah ne rakamlar donuyor agzim acik kaliyor ken burada 1000 tlye iki gece yatis sezeryan yapiyorum Allah yardimcisi olsun buyuksehirde olanlarin ve mecburen takibi bu ucretli drlara yaptıranların.

bı de buradakı sezeryanı normal dogumu dusun:)
korkumdan henuz soramadım bıle onları
bızım kurumun anlasması var son muayeneye 350 tl verdım sevındım sahsen:)
ama kızımda hep aynı anlasmalı hastaneye gıttım dogum vs tek kurus para vermedık
bunda da böylesı kısmet oldu saglık olsunda yapacak bısey yok

55tl muayene ucreti veriyordum 60 oldu o bile cok geldi bana sahsen. Tabiki oncelik onlarin sagligi ama iste rakamlar oyle uc noktalara ulasiyorki sasiriyorum.

Ultrason olayını kafaya takma canım, çok riskli yatış alan hamileler var bazen bir günde iki kere usm e giren. Onlar ne yapsın. Keyif olsun diye yapmıyor ki kimse. Allah büyük.
Benim serklaj yapılıp hastanede kaldığımda doktorum çok tedbirli olmasına rağmen 3 gün üstüste baktı
Zararı vardır elbet ama fayda zarar kısmına bakar bu iş bence
sanırım bursa ve bodruma da gıdıyo bellı zamanlarda
ama asıl yerı acıbadem kadıkoy hastanesı
bana da melıh beyı saolsun happywithme önerdi.
Nasıl biri anlayışlı ve konuşkan mı soru sorunca tepkisi nasıl

acaba ıkız bebeklerde de mı oyle oluyo
ben de detaylı ıcın sankı 900 kusur duydum ama hıc anlasman yoksaydı sanrım
brut fıyatlardan ındırım yapıyorlar, sonucta sana da detaylı yaptı gıttıgınde. benım faturada 751 yazıyordu. gecen ay detaylıya gıttıgımde allıanzla gıdıyorum. guvencesı olmayana da ındırım uyguluyorlar,

Canim cok gecmis olsun bende cok yasadim mide yanmasi bana kabugu soyulmus ayva kavrulmamis badem ve tahin cok iyi geliyor bir dene istersen ama hepsini birden degil tabi ki bi tanesini dene

deneyeyim canım doğal şeylerle geçirmeye çalışacağım. çok teşekkür ederim.

Renine duo ilk hamileliğimde de içtim, doktırum en ufak bir zararı yok vücuttan tamamen atılıyor demişti biraz yağlı yer veya ölçüyü kaçırırsam içiveriyorum, bıçak gibi kesiyor

benim normalde reflüm var ve kullanıyordum ilacı ama şu an kullanmak istemiyorum açıkçası

bu soruya happywithme cevap versın:) ben ıkı kere gıttım ıkısınde de stresten kendımde degıldım
nerdeyse hıcbısey sormadım bıle
konustuklarımızı da sonradan eşim anlattı

Günaydın dememişim :)) günaydın canlarrr
Ben şimdi bi daha doğurmam diyip 2.-3.-4. Bebişi olacaklara hayranlıkla bakıyordum sebebini buldumm :)
ben bu kez cidden baska cocuk dusunmuyorum ama olur ki teredutte olursam esimde var oksitosin 2 ml enjekte ettireyim. Sütde yapiyormus sanirim oglumda niyeti bozmustum ama sutum olmadigi icin yaptiramadim

Hmmm. O neden olur bilemedim. Belki aynı sorunu yaşayan birileri vardır. İnşallah en kısa zamnada düzelir.

Aslında bende onu demek istedim bize soran diğer arkadaşa. Şikayet varsa yapacak birsey yok dedim haklısın. Ama keyfi girmek gereksizdir yani.. En olumsuz durumu bile olsa zararlıdır. Öyle olmasa ilk haftalarda bebeğin kalp atısını 3 saniye dinletmezlerdi. Benimki dinletmedi bile.

Annem ve kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor hep :))) İnanmak istemiyorum ama bir taraftan da acaba gerçek mi diyorum ahahahahahaha :) Çünkü bu sıpanın çok saçlı olması büyük bir ihtimal. Prensesin babasının öyle bir saçı var ki berbere gittiğinde ara makas attırıyor ona rağmen hala çok hala çok :) Nazar da değmesin diyeyim :))))

Ayyy 2. Ama sende benim gibisinnnn Allahtan cinsiyeti ohrendim kipirdamaya da basladi ua biraz dr merakim gitti ama iyi sonuc almak icin bekle derim bebislerin gelisimi bir gunde dahi fark ediyor
Aynen çoktan sabırsızim, sen rahatlamışsın ne güzel 19. Haftada sanirim kıpırdamıştı dimi bende şimdi bekliyorum bakalım yarın 19 olucam insallah bu hafta sevindirir beni kızım , cok pimpirik oldum bende 2. Olmasına rağmen =( 21 beklicem canim herkes öyle demiş annisleri dinlememek olmaz

yok ya detaylısı da 750 yazıyordu faturada, normal muayenede 550 TL . 1,5 lıralar sehır efsanesı :)
Beni Acıbadem müşteri hizmetleri kendisi aradı bilgi almak istemedim. Çünkü detaylıya ona gitmek istedim Bursaya gelince. 1,5 milyar diyince şok oldum. Tesekkür edip kapattım. Bana söylenen o rakamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…