2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu soruya happywithme cevap versın:) ben ıkı kere gıttım ıkısınde de stresten kendımde degıldım
nerdeyse hıcbısey sormadım bıle
konustuklarımızı da sonradan eşim anlattı
wintersun selamlar :) ben hamile kalmadan kontrole gıttım vajınal yaptı muayenelerı ılk defa erkek doktora gıttm 1 ay sonra hamıle kaldım . kendınden cok emın her soruya cevap verıyor ve rahatlatıyor. suratsız degıl guler yuzlu, gereksız ılaclara karsı. ınstagramda ve youtobe da sureklı vıdeo paylasıyor ızleyıp kendın gorebılırsın. facebook sayfasında da rısklı gebelık yasayan annelerın hıkayelerı var, gercekten mucızeler yaratmıs.

Tabi canim 24. Haftaya kadar yaziyor nette zaten bende yarin 20 oluyorum

Anladım canim o zaman doktorun vardır bildiği ben düzenli 1 doktorda takipte değilim basından beri hep doktor değiştirdiğim icin kendim karar verdim testleri yaptıracağım haftaları vs ayrıntılı icin özel bi doktor buldum (eğer fikir degistirmesssm) daha sonrası insallah Doğuma kadar sabit bi yere gideceğim, zaten ayrıntılı dan sonra 1 ay sonra normal kontrole giderim sanirim şeker yüklemesinde sağlık ocağında yaptiricam indallah hepimiz guzelmsonuclr aliriz :)

Beni Acıbadem müşteri hizmetleri kendisi aradı bilgi almak istemedim. Çünkü detaylıya ona gitmek istedim Bursaya gelince. 1,5 milyar diyince şok oldum. Tesekkür edip kapattım. Bana söylenen o rakamdı.
ben gıdıyorum canım hic oyle paralar odemedım, kadıkoy acıbadem de 550 TL muayenesı detaylıya da 751 aldılar. ıstanbul bursa 1,5 saat cumartesı de muayene edıyor atla gel eger orası oyleyse 1/3 fıyatına ki bursanın daha ucuz olması gerekıyor bence. ızmıt acıbademde bıle prof muayene ucretı 250 tl

ayyy benımkı onları da dınlettı yaaaa
sonradan ögrendım zararlı oldugunu
ahhh ahh

Günaydın anneler hiç yapmayacağım şeyi yaptım kan sulandırıcı iğnemi unuttum akşam 9 da yapmam gereken iğnemi sabah 9da yaptım
Kendimi yiyorum nasıl unuturum diye
Kan sulandırıcı kullanan anneler 1 seferligine 12 saat gecikmeli yaptım bi sorun olurmu sizce yaaa nolur bisey diyin bana sabah sabah moralim bozulacak şey çıktı yine

Zararlı diye bir soru soruldu bende uzman iyi bir doktor görüşünü yazdım hatta kendisi böyle demiş dedim. Ayrıca sadece o doktor değil bir cok uzman doktor zararlıdır görüşündeler. Kendi şahsi tüp benek doktorum ilk haftada kalbi dinletmek istemedi zararlı oldugu için.. Tıp dünyası böyle diyor yoksa ben kimsenin kafasını bulandırmaya çalişmadım. İşim olmaz zaten...

ayyy benımkı onları da dınlettı yaaaa
sonradan ögrendım zararlı oldugunu
ahhh ahh
Canım bir kez olduysa olmustur kesin olacak diye bişi yoktur inanki. Her hafta keyfi gidip dinleyenler var onlar zararlıdır doktrumda onu dedi. Benim hassas tedavi oldugu için öyle yapmiştır. Allaha emanet onlar sıkma sen canını.

Allah'a emanet hepsı
ınsallah sag salım alırız kucaklarımıza

ben kullanmıyorum canım ama sanırım o kadrdan bırsey olmaz

Bende sehir dısındayım ilk defa bende unuttum sorma ya... İçine sinmiyorsa şimdi yap hemen bişi olmaz. Sonrakinide geç yaparsın

Canım moralini bozma ama içini rahatlatmak için eğer doktoruna mesaj ya da telefonla ulaşabiliyorsan sor. Deneyimli olan anneler belki seni rahatlatır

Acaba başka sehir diye mi fiyat yükseliyor banada çok abartı geliyor.. Müşteri temsilcisi yanlişmi anladı acaba.

Çok teşekkürler canım cevabın için
Melih beyin yam adı neydi?
Sütü olmayana ucretsiz gondeririz de ineklerin hormonu bize olir mu dusunsene memeler inek memesime donuyor gunde 10 litre sut
Haha şikayetçi olur muyum bilemedim
Benimkiler her zaman küçüktü ve hala büyümüyorlar inatla az büyüsün de doğum sonrası belki bana da kalır biraz diyorduma ama öyle olmayacak sanırım
Doğum sonrası bende büyürme estetiği yaptırabilirim belki
Ayrıca çok süt 2 bebeğe anca yetebilir kaçaymış bu hormonn
Hiç üzme güzel canını ve bebişini
Bende lekelenme olmuştu o zaman 36 saat vurdurmadı dr um
Ameliyat zamanı 3 gün olmadım
Bi de 3. Bebişin sonlanma işleminde 2 gün kullanmadım
Sıkıntımız yok bak çok şükür

Istanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar

Istanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…