2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi ki varsın programına cıkıyor
daha dun seyrettım
otızme sebep olma ıhtımalınden bahsedıyor ama gereklıyse tabıkı gırılebılır
doktorlar bu duruma fayda zarar hesabı yaparak bakıyor bence
gereklıyse mecbur ama skntı yoksa ne gerek var
amerıka kanada ıngıltre vs toplam 3-4 kere gırılır dıyordu
ama dedıgım gıbı ben ılk kızımda da bunda da cok gırdım.

Melih Atahan Güven

Ay insallah ya hiç unutmazdım ama oldu hamielelik boyunca kullanicam ilk gebeligimde bende Doğum zamanı 2 gün önce bırakmıştım herhalde bi sıkıntı olmaz içime dert oldu aklıma gelince bi anda beyninden vuruldum

Istanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar

benim ılkınde hastanenın radyologu yapıyor ucretsız dedı doktor
sızın ıcın o yeterlı mı dedım evet dedı
ee ıyı madem dedım ne gerek para vermeye
bu sefer öyle olmadı

arastrma hastanelerını de denemek gerekır
ıstanbulda her yer tıklım tıklım o ayrı ama bakılabılır deıdgın gıbı

Bende sehir dısındayım ilk defa bende unuttum sorma ya... İçine sinmiyorsa şimdi yap hemen bişi olmaz. Sonrakinide geç yaparsın
Sen doktoruna sordun mu canim peki ? Evet 9 da yaptım aklıma gelince hemen hiç düşünmeden akşam da biraz gecikmeli yaparım yarın da ayni saate dönerim yine

Istanbul zor olabilir malum her yerden insan cikiyor :) ama ucuz dediginiz 550 tl bile cok yuksek yazik yani

Istanbul zor olabilir malum her yerden insan cikiyor :) ama ucuz dediginiz 550 tl bile cok yuksek yazik yani

benım ekstra durumum oldugu ıcın
gıttıgım doktor en ıyısı olsun aklım kalmasın ıstedım
soncta en fazla 3-4 kere gıdıcem farklı bır durum olmazsa

ben normalde baska bır doktor ıstyrdm muayenesı 160 liraydı
anlasmalı yer varken oraya gerek yok bosuna gitmıyım dedım
sonra bu durum oldu
parayı dusunemedım bıle:)
dedım 160 liranın hesabını yaparken şimdi böylesı

hep hayırlısı ıstemek gerekıyor işte:)
sonu ıyı olsun ınsallah da

Benimde bu gebeligimde büyüyor birazcik sutyende takmiyorum buyusun gittigi yere kadar dogunca ici de sut dolar belkiiii. Evde ilac dolu bebegim fazlaliklar evde zaten sen iste yeter ki

Sen doktoruna sordun mu canim peki ? Evet 9 da yaptım aklıma gelince hemen hiç düşünmeden akşam da biraz gecikmeli yaparım yarın da ayni saate dönerim yine
Canım benim bildiğim artık bu saate dönmen gerektiği
Hep sabah 9 da yapman
Doktoruna bunu da sor istersen

Buyuk meme cok sut demek degil rahat ol. Ayrica ikiz olunca sutunun yetmeyecegi dusuncesinide cikart aklindan mama takviyesiz ikiz bebegi anne sutuyle buyutenler var cevremde ve emzirme sayfalarinda. Memelerden ne kadar sut talep adilirse o kadar süt uretimi oluyor. Sut talebi oldukca beyine daha fazla sute iihtiyac var msji gidiyor ve uretiliyor yeterki saat tutmadan sik sık emzirin bilhassa gece prolaktin hormonu daha fazla salindigi icin gece emzirmesi sutu dahada arttiriyor.

Aynen öyle canım şikayet varsa elbette girilecek. Doktorlar en kötüsü ile yaklaiıyorlar olaya. Allaha emanet hepsi canım

Yok canim haklisin tabiki senin durumun ayri o durumda kimse paa dusunemez ama cok uzuldum rakamlar cok yuksek malatyada ozel varmi onu bile bmiyorum.burda genelde rauf beye gidiliyor

Sok icerisindeyim kizlarin dedikleri fiyatlara niye oyleki acaba bende özele gidiyorum ama burada yok yani oyle o fiyatlar oglumda 40 tl odedim radyoloji muayene ucreti hadi buda 100 tl lsun sanmiyorum merak etti m bir ara bende arayip fiyat ogreneyjm

Benim dr umda ismi bilinen iyi bir dr sgk +50 tl oduyorum fiyatlar ucmus Allah yardimcinix olsun

Burda fiyatlar çok uçuyor öyle böyle değil
fakülte var ama randevu vs hepsi sorun tanıdık olmayınca
birde ben ilçeden gidiyorum hepten zor
önce kadın doğuma gidiyorsun o yönlendiriyor
sonra sıra veriyorlarmış o da en iyi ihtimalle 2 hafta sonrasına

benim detaylı için 250 dediler ama gidince sürpriz çıkmaz umarım
hastaneye gittiğimde de doğum fiyatlarını konuşcam nedir ne değildir son dakika sürprizi yaşamak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…