2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim k.marasta butun hastaneler oyle ozele gidiyorum ama durum bu. Gaziantepte yakin bize hastaneler süper orada ama sonucta ilcedeyiz 80 km ama dogum yapinca orada kimsem yok hic olmazsa kv esimin ailesi k.marasta
Benim dr da 4d ve siyah beyaz cekiyor ayni makinada senin dr cekmiyor olabilirmi cnaim ultrason cozunurlugu nasil peki

bilmiorumki alerjisi olsa vucudunun başka yerlerinde de olur die dusunuorum ama bilemedim simdi
Benim arkadasımın 1,5 yasındaki oğlumdada aynı şey mevcut mandalinadan oldugunu söyledi bana. Çocukta çok seviyor ama vermiyor verdiğinde öyle oluyor. Sende içeriğinde asit olan bişiler vermemeye çaliş bakalım ne olacak

15 aylik kizimdada öyle mandalina ve portakala direkt tepki veriyor pisik oluyor birde limona asitli seylerin boyle riski var zaten.

Bende aynı 5 kilo aldım hızla kilo alacağımız bir döneme girdik normal canım takma kafana

bilmiorumki alerjisi olsa vucudunun başka yerlerinde de olur die dusunuorum ama bilemedim simdi
Canim benim oglumda cok oldu. Poposu her zaman kizarikti. Kasinirdi. Ikinarak yapardi. Doktor kendi diskisina alerjisi var demisti. Ben de pisik kremi ile gecici cozum uretirdim. Buyuyunce gecti

Yarin detaylimiz var bakalim artik hayirlisi... 3 hafta once gitmistim en son. Doktorum bana nisan basi gel demisti ama Mart in 5 hafta cektigini hesap etmedi bence. O zaman 18+3 dum. Simdi 21+4 de gidiyorum. Onun dedigi haftaya kalsam 22+ olacam.
Son gittigimde ameliyattan cikmisti hic verimli gecmemisti. Insallah yarin guzel ilgilenir doktorum, problem cikmaz ve kizim da bize surpriz yapip foto verir

Banada haber ver canım mutlaka bende cuma gidicem
Canım ben bugün gittim. Hemşire hanıma da geç mi kaldım diye sordum. 17. Haftada yapıyoruz biz ama sıkıntı yok geç kalmış değilsiniz dedi. İlk aşımı da yaptı. Diğerini de atlamayın bir ay sonra mutlaka yapalım dedi :)

Benimde yarın detaylım ve 21+4 haftalığım inşallh ikimiizinde güzel geçer

Canim ben ilcedeyim en son 10 haftalikken gittim burada da hastaneye yonlendirdiler burasi kucu, yer diye mi acaba dedim ama bazi yerlerde bu uygulama var sanirim

Benimki 20 kilo alabilirsin sen izin veriyorum demişti tabi o kadar almasam çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…