2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bahsettiğin sey kasilma hafta olarak erken baslamis bunun icin magnezyum takviseyi kullanmalisin gunde bir sodada iyi gelir ama yeterli olurmu bilemedim bu kasilmalardan dotorunad muhakkak bahset.

Bahsettiğin sey kasilma hafta olarak erken baslamis bunun icin magnezyum takviseyi kullanmalisin gunde bir sodada iyi gelir ama yeterli olurmu bilemedim bu kasilmalardan dotorunad muhakkak bahset.
Ama benim karnimda sert mesela bazen yukari cikiyor gun boyu sert oluyor bu kasilmami

Yemyesilbirdeniz canım merhaba bende bugün aşı yaptırdım ama baş ağrım var nedense aşıyla alakalı mi bilmiyorum
Kuşum bende baş ağrısı olmadı. Ama boynumda Ve kolumda uyuşma oldu. Gecem biraz kötü geçti üstüne yattıkça ağrı filan. Birde stres yaptım herhalde midem doğrusu yemek borum çok fena

Kuşum bende baş ağrısı olmadı. Ama boynumda Ve kolumda uyuşma oldu. Gecem biraz kötü geçti üstüne yattıkça ağrı filan. Birde stres yaptım herhalde midem doğrusu yemek borum çok fena

Evet bende üstüne yattım gelince biraz ağrı oldu boynumda falan benimde ağrı oldu ama baş ağrısı şakak larimda neden bilmiyorum ya

Canim doktorun detaylı raporunu verdimi sana raporunda SAGLVPA (kranial) ve SOLLVPA (kranial) ölçüleri yaziomu benim ki biraz sınıra yakindı seninki nasıl merak ettim

Bu arada e bebekte araba baktim kizlar. Acelem yok ama fikrim olsun dedim. En önemli ayrinti benim icin kolay katlanan hafif baston kadar rahatsiz olmayan pratik ve bagajda az yer kaplayan araba olmasiydi. Uzay mekigi gibi koca tekerlekli olanlar hic mantikli gelmedi bana. Kendimi o arabalari kaldirip indirirken hic dusunemedim. Siyah gibi olan araba kullanim acisindan cok pratik. Kolay katlaniyor. Tutacak yerindeki bardaklik ve bebek icin atistirmalik koyma yeri iyi dusunulmus. Orta buyuklukte bir araba. Bagajda biraz yer kaplar. Ama uzay mekigi tipli olanlar kadar degil. Lacivert araba inanilmaz pratik tek elle kapaniyor hooop canta kivaminda tasiniyor. Kol cantasi gibi tasima kulpu hatta icine koymak icin cantasi var. Diger siyah arabanin bir boy kucugu. Sirti yatiyor. Bagajda yer kaplamaz. Siyah olan 999 digeri 599. Yarin e bebekte her 150 tl lik alisverise 50 tl hediye ceki kampanyasi baslayacakmis. 4 nisana kadar herhalde

E Egepam canım gitmişsin sanırım fethi ye ayrıntılı için bebisinde masllah çok kibar tatlı gözüküyor nasıldı nasıl bakti
Ay canim hic sorma. Bu adam artik cok yogun ve yorgun. 10 dk bile surmedi desem yeridir. Nette bakiyorum su olcum bu olcum yapiliyor diye. Bu bakti organi gelismis dedi ama olcum falan yapmadi. Kalbine bakmadi. Yuz anomalisi incelemedi. Onlari 3 hafta sonra inceleyecekmis. Genel kemik olcumleri gelisimi normaldi. Cok sukur bununla yetiniyoz

Ama bak ben çok iyi bir profesöre gittim benimde çok ayrıntılı baktı ama kâğıtta diyor ki 24. Haftadan sonra birdaha gelinmesi önerilir kalp bilmem neyi için net anlasiliyormus belkide oyizden öle yapti

Detayini bilmiyorum canim. Vardir bir sekli şemali. Ablam soyledi onun doktoru bakmis. E simdi serce parmak bogumu dedi Depply. Dur bakalim daha ne duyacaz
Detaylida doktor banada dedi girmeden bakilacak yerlerde serce parmak belirleyici oluyor diye baska bi yerler daha söyledi ama onlari hatirlamiyorum su an maaleser

Detaylida doktor banada dedi girmeden bakilacak yerlerde serce parmak belirleyici oluyor diye baska bi yerler daha söyledi ama onlari hatirlamiyorum su an maaleser
Baktim netten canim. Ust kol kemigi kisaligi ust bacak kemigi kisaligi kulak kucuklugu bir de serce parmakta orta kemigin olmayisi kalpte bobrekte bagirsakta anomali bunlar down sendromu usg bulgulariymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…