2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben sadece 2 li yaptirdim. O temiz cikinca digerlerini yaptirmadi. Az once baska bir arkadasla konustum ayni doktora giden. Problem gormedigi icindir. Problem gordugunde es gecmez dedi bana. Ben bugun de gecince rahatlayacam demistim. 3 hafta icin tekrar gun sayacam o yuzden sinir oldum aslinda

Bebişe alışveriş yapıcam da o da düşündürüyor beni,
0-1 ay kaç tane zıbın pijama alsam yeterki çabuk büyürler heralde

LCW dan aldım iki tane kot, bide defactodan aldım siparişlerim gelsin bakalım iyi çıkıcak mı netten alınca denemeden , insan şüphede kalıyo
Denesen iyi olurdu canim. Adim basi lcw var birine gideydin keske. Benim giydigim iki hamile kotunun bedenleri ayni ama kaliplari farkli.

Sıkma canını testin temiz oldugu için hızlı geçmiştir o.

Elimden geleni yapıyorum canim inan

Oh oh Göbüşler büyümüş , detaylılara gidilmiş , iyi Haberler alınmış herkesin gözü aydın Hepimiz sağlıklı bir şekilde tamamlarız inşallah

18 haftalık hamileyim kızlar bazen karnım sertleşiyor saymadım günde kaç kez olduğunu ama 2 3 kez oluyordur. Karnım sertleştiğinde bi baskı hissediyorum sonra tuvaletimin geldiğini hissediyorum. Bir de bu sertleşmeden ayrı olarak adet sancısı gibi ağrı vuruyor arada kısa sürüyor şiddetli değil. Normal mi???

Ben söyledim ya geçen gece canım sana sordum

LCW dan aldım iki tane kot, bide defactodan aldım siparişlerim gelsin bakalım iyi çıkıcak mı netten alınca denemeden , insan şüphede kalıyo
Faturası üstünde gelecek canım, beğenmezsen herhangi bir mağazasında iade edersin. Ben bir kere defactodan ayakkabı iade ettim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…