2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın birşey çıkmamasına artık rahatça devam edersin

ahmet bey in farkı
soru sormana izin vermemesi de kafan karışmasın kendi doktorunla çelişme diyedir
adam gerçekten çok iyi bir doktor
Sen biliyorsun değil mi onu? Soğuk bir doktor ama işini yapan cinsten. Sanırım o yüzden evet. Sen kime gideceksin detaylı için

Doktorum bana yaptırma dedi. Bnde yaptirmadim

kızlar merhaba kan ilacını sağlık ocağı veriyor mu yoksa eczaneden mi almalıyız

D _Depply_ evet benim arkadaşlarımın doktoru çoğu ona gitti
hepsi ayrı ayrı çok memnundu

beni sonomara yönlendirdi doktor o yüzden oraya gidicem de nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Hiç duymadım. Çatık kaşlı olsa ne olacak :) benim kaşlarımın arasından tren geçebilir, down mu oluyorum ))))))
Detayini bilmiyorum canim. Vardir bir sekli şemali. Ablam soyledi onun doktoru bakmis. E simdi serce parmak bogumu dedi Depply. Dur bakalim daha ne duyacaz

Detayini bilmiyorum canim. Vardir bir sekli şemali. Ablam soyledi onun doktoru bakmis. E simdi serce parmak bogumu dedi Depply. Dur bakalim daha ne duyacaz
Ense kalınlıgı burun kemiği ölçümü birde uyluk kemiğinden de belirti veriyor canım. Downlu çocukların yanlış hatırlamıyorsam uyluk kısa oluyordu. Serçe parmağı boğumu bugün öğrendim gösterdi bana tabide ekranda bişi anlamadım ben :)

D _Depply_ evet benim arkadaşlarımın doktoru çoğu ona gitti
hepsi ayrı ayrı çok memnundu

beni sonomara yönlendirdi doktor o yüzden oraya gidicem de nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Görüştünmü orası ile hangi doktor varmış orada kulağıma tanıdık geldi kesin orayıda aradım görüştüm ben. Bende iyi bir doktor diye duymuştum. Bir hastane bünyesinde olsaydı belkide ona giderdim

Sen ikili üçlü dörtlü yaptırdın mı şayet yaptırdıysan temiz çıktıysa o yüzden dpktorun çok üstüne düşmemiş olabilir. Ben hiç bir test yaptırmadım sadece detaylıya gireceğim dedim

Ayyy bende 17 nisanda gidicem darisi vasima sukur hersey iyiymis
isan

Bak uylugu da yeni ogrendim

R Rklbs , lcw internet aldım iki tayt, bir kot bahçıvan. Önceden kalma da bir keten pantolon bir şortum var. Yeter bana yani kaç ay kaldı şurda.
LCW dan aldım iki tane kot, bide defactodan aldım siparişlerim gelsin bakalım iyi çıkıcak mı netten alınca denemeden , insan şüphede kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…