2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne kiz cuma duası gibi. Amib demek isterdim ama demicem

Allah askina daha once doğum yapmis anneler rahim agzi sinir olcum orani kac.kasilma vs.nasil birsey. Ben bugun dellendim bi yardimci olun

Kizlar sabahtan beri kasiklarimda hafif ağrılar var çok çabuk idrarim gelio, ztn çok sık idrara cikiodum ama sanki bugün sidik torbasınin üstünde bi baskı var boyle olanlar varmı
Gebelikdn oncede cok sık giderdm wcye smdi. Saate bur gidiyom smdi. Son zamanlarda nolurumm artık

Aynen ya, bebekte genelde karnima vuruyo ama bugun alt kasiga çok tekme atti daha çok idrarim gelio alta vurunca

Su ayicik tipli olan bi tuhaf geliyor bana. Bence emzigi kendi gogus ucunla karsilastir. Gogus ucun kucukse buyuk olani almiyor bebek. Ya da tersi buyukse kucuk emzigi almiyor. Ben aventin normal emzigini aldim

Evet o ayicikli olan herkes onu ovuyor bilmiyorum seninki klasik diye mi geçiyor onada bakayim

Kızlar bı avent marka biberonun hangi modelini aldınız. Klasik ve naturel modeli varmış galiba?

Amin! Bir 5 kilo da ben alayım ordan lütfen

Allah askina daha once doğum yapmis anneler rahim agzi sinir olcum orani kac.kasilma vs.nasil birsey. Ben bugun dellendim bi yardimci olun
Öncelikle sakin ol stres yapmamaya çalış rahim ağzı ölçümü 3cm ve üstü normal tabi bu haftalara göre farklılık gösteriyor servikal yetmezlik sıkıntısı olan bi insan olarak söylüyorum. Kasılmaya gelirsek de göbek deliği çevrende yada karnının sağ yada sol tarafında bi toplanma olur elini koyduğunda sonra yavaşça rahatlar bu kasılma oluyor eğer düzenli aralıklarla oluyorsa ve uzun süre devam ederse doktorunla haberleşmen gerekir ama bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar başlıycağı için kısa süreli olanlarda kendini korkutma. Birazcık uzun oldu kusura bakma :)

Nesrinay86 canım şekerini olcuyormusun şeker testi yaptircakmisin
Yok yaptırmayacağım canım, bir yerlerde bebeğin karaciğerine o kadar şeker çok ağır diye okumuştum. Düzenli ölçümümü yapıyorum zaten, geçen 2-3 kaşık reçel yedim 148 oldu, yükleme yapsam kaça uçar allah bilir. Ama kaç gündür dikkat ediyorum çayı kuruüzümle içiyorum, esmer ekmek kullanıyorum hiç aşmıyor o zaman gayet iyi gidiyor

Ben sudocream kullanmadım canım. Herhalde bir tek onu kullanmadım. Bepanten bilmem ne bir sürü şey kullandım bübchen totoşu bir günde iyi etti. Kullandığım sürece de kızarıklık olmadı.

Ewet canim 4 ampul d vitamini kulkandim ama o zaman hamile falan degildim doktorumda ilac hala etkinisi gosteriyor dedi bu d vitaminlerine bi dur dmeek lazim dedi aman kafam karisti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…