2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ewet canim 4 ampul d vitamini kulkandim ama o zaman hamile falan degildim doktorumda ilac hala etkinisi gosteriyor dedi bu d vitaminlerine bi dur dmeek lazim dedi aman kafam karisti ya
Ampullerin gereğinden fazla yukleme yaptığını zararli oldugunu dinlemistim doktordan. Özellikle turkiyedeki ampuller cok fazla D vit iceriyor. Dusun ki Devit3 damlanin hepsi 50.000IU ve ben onu 4 aydir hala bitiremedim. 1 ampulde 300.000 IU var herhalde. X4 almissin neden bu sekilde yaptin doktor mu tavsiye etmisti. D vitaminin azi da fazlasi da zarar canim

Benimde açlık 70 falan tokluk 100 90 110 değişiyor benimde yaptirasim yok ama annem şeker hastası bilmiyorum bende olma riski ne olur

Sağlık ocağına tahlile çağırdılar gittim. D vitaminim alt sınırda çıktı. Decavit damla verdiler. Kadın Doğumda randevu zamanım yakındı. Gidince sordum kendi doktoruma. O da “yaz geliyor zaten güneşe çıkarsın gerek yok” dedi. Velhasıl ben ferrum fort alıyorum sadece

Ben de Devit3 damlayi hergun almiyorum. Haftada bir iki aklima geldikce. Benim degerimde 11 sinirda cikmisti. Bu sekilde kullanimla 22 ye cikti.
Yaz gunesini de dogru almak lazim. Oglen dik isikda 15 dk. Direk ciplak tene temas. Cam arkasi veya aksam ustu egik isik D vitamini sentezletmiyor.

Merhabalar ben en son 22+3 te gittim doktorum 4 hafta sonra tekrar gel şeker yüklemesi yaparız 5 saat açlık yeterli ona göre randevunu ayarlarsın dedi

ONTK sinsirella gobi orda okumak je ya gel benimle ilgilen plase
Ne diyon gııı evhamlııı yolu yarıladın geçiyorsun maşallah ne ilgilenim artık senle havalar ısındı çocuk olunca gezemem diye kendimi dışarı atıyorum bu aralar malum güneş az uğruyo bu tarafa :))

Noldu ki canim. Rahim agzinin 28. Veya 32. Haftadan once 30 mm altinda olmamasi gerekiyor diye biliyorum. Niye dellendin ki hayirdir
Bugun rahim agzim 28mm ölçüldü ama kndi doktorumla knsmadim.bhsetmistk ya idrar tahlili icin gitmiştim baska bi hastne ve baska bi doktora

Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bak

Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bak

Benimde oluyor anlık bir toparlanma gibi birşey sanki ama ben bebek hareketi falan sanıyordum ama bende bir panikledim

Yok canım ne kusuru anlatmissin çok saol. 28mm olculdu bugun rahim agzim. Dedigin sey oluyor gibi sanki ara ara toplanma..heryerime agri giriyor sanki belim bobregim.snra o geciyor kasigim da baskı dogrulamiyorum vs.korktum acikcasi

Karindan bebis oraya kafasini koymus olcemedi..vajinal derken iceriye bisey sokmadi ama vajina ustunden olctu..kndi doktrm hep normal diyordu..
Sen detayliya mi gittin canim. Baska doktor kim?
28 mm e yorum yapti mi?
Kendi doktorunla gorustun mu?
2 mm usg farki olabilir. Kisiden kisiye degisebilir cok kafaya takma. Ama ne olur ne olmaz bence yat dinlen bir sonraki kontrolune kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…