2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bak
Panikleme lütfen stres yapma dedim ya bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar da başlıyo normal yani eğer uzun sürerse gün içinde çok tekrarlarsa ve dinlenmeyle geçmezse doktora danışmak gerekir.

Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bak
En onemli kistas dinlenmeyle gecip gecmedigi. Dogum sancilari hic azalmaz giderek sıklaşır. Dinlenince gecen agrin varsa kafana takma

Ohhh gez anam gez hayatta sana guzel valla seninde befesin daraliyormu

Yok canım ne kusuru anlatmissin çok saol. 28mm olculdu bugun rahim agzim. Dedigin sey oluyor gibi sanki ara ara toplanma..heryerime agri giriyor sanki belim bobregim.snra o geciyor kasigim da baskı dogrulamiyorum vs.korktum acikcasi
Bol bol yatmaya ve dinlenmeye çalış. Bi sıkıntı olsaydı bugünkü doktor da uyarırdı zaten. Benim riskli olduğu için her gittiğimde hem karından hem vajinal ölçülüyo 2 mm makinanın ufacık bi ayarından bile çıkabilir. Bol bol su iç ve dinlen ve minimum düzeyde stres yap anlıyorum canım seni

Canım.vajinal nasıl ölçüm yapiliyor

Yok canım spekulumla falan değil direk vajinal ultrasonla ama dedim ya bende servikal yetmezlik var ve serklajlıyım onun için doktor ikisiyle de bakıyo atlamamak için kafana takma böyle şeyleri

Bende yok zaten o tarz bişi suan için ama.merak.ettim bakilma yöntemine bende kasılma var şuan ama hareketlemi karistiyorum anlamıyorum

Sen detayliya mi gittin canim. Baska doktor kim?
28 mm e yorum yapti mi?
Kendi doktorunla gorustun mu?
2 mm usg farki olabilir. Kisiden kisiye degisebilir cok kafaya takma. Ama ne olur ne olmaz bence yat dinlen bir sonraki kontrolune kadar.
Canim ben idrar vermek icin herhangi bi doktora gittim enfeksiyondan suphelenip.tahliller temiz cikti ama o doktor rahîm olcumu de istedi 28 olculdu.25 sınır dedi ama progestan yazdı..kndi doktorumun haberi yok sabah ilk isim ona gitmek olacak. Bu arada detayliyi gecen ay oldum ben

Bende yok zaten o tarz bişi suan için ama.merak.ettim bakilma yöntemine bende kasılma var şuan ama hareketlemi karistiyorum anlamıyorum
Hw
Normal canım karışabiliyo ikisi bebekler büyüyo artık normal daha çok hissettiriyolar kendilerini bende karıştırıyorum bazen bebek mi kasılma mı noluyo diye öyle olunca yatıyorum hemen kafamdan atmaya çalışıyorum rahatlıyorum

Saol canim senin ikinci mi? Rahatlattin beni Allah razi olsun.Bu rahîm agzi yetmezligi ne zamandir var sende.

kızlar msj okudum biraz coğunuz alişverişleri yapmişsınız ben henüz hiçbirsey almadım görünce strese girdim1ay sonra tasınıcam anca ev alişverişi var kafamda onu bitirip oyle alırım inş..20 haftada ayrıntılıya girdim bende 1 saat inceledi çok sükür hersey yolunda.daha sonra benim böbreklerime safrakeseme sırtıma falanda baktı ultrasonla.inş hepimiz saglikla kavusuruz

Saol canim senin ikinci mi? Rahatlattin beni Allah razi olsun.Bu rahîm agzi yetmezligi ne zamandir var sende.
Benim ikinci hamileliğim ama ilkini kaybettim ne yazıkki bu sebepten dolayı ondan bu sefer erken serklaj ve yatarak tamamlamaya çalışıyorum Allah nasıl ederse. Sen yarın git doktoruna hem bebeğini gör için rahatlasın hem de ölçüm için emin olursun canım

Hemen endişelenme canım ama doktoruna da git tabi. 28 mm de gayet iyi bence belkide 30 mm çıkacak vajinal bakılınca. Sağlıklı ölçüm vajinal ultrasonla yapılıyor o zaman kaç mm olduğu doğru çıkar karından yanılma olabilir. Benim 21.haftada detaylı ultrasonda rahim ağzı uzunluğu 24 mm ölçüldü sınırın altında yani acil serklaj yapıldı ve Progestan kullanıyorum doğuma kadarda yatıp dinlenmem gerekiyor.

Bugun gördüm bebisimi cok hareketliydi..allah yardimcin olsun cok saol cevap icin

Serklaj ne demek canim? Allah yardimcin olsun. yarin doktoruma gidicem zaten.iyi haberlerle dönerim ins.cok saol cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…