2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler hastaneden geldim bugün kalp ekosu yapıldı şükür temiz çıktı,
Yanlız eve gelince burnum kanadı durduk yere ? Neyden olmuş olabilir sizce ?
Birde bu bebek hareketleri 2 gündür cok az bende iyice takıntı yaptım bi konuyu ( ev kalabalık 2-3 gündür kendimi cok dinleyemedim gece uzandığımdada uyumuşum hemen farketmedim bisey. Ne kadar sessiz kalırsa onemsemeliyim? Sanirim doğurana kadar biraz kafa sisirecegim

Burun kanamasi normalmis canim geblikte ama asiri olursa mutlaka dra danis. Ayy bu hateketler icin cidden kafa sisirecez benimde geceden bu yana yok 10 gune oturdugun yerdende bilirsin merak etme

Canim kesin sonuç alınca yaz hemen, birde şekerli suyu içince bebek hareketlerin arttımi? Nasil tepki verdi ?

Oglumda yaptirmadim bu bebistede sen örnek oldun yaptiricam mutlaka
3. Sonuçum 144 çıktı daha iyi gibi diyetisyenle görüştüm diyet mecbur kilo almama gerek ama geçen hafta 3,5 almıştım dedim ya 2,5 daha almışım şimdi diyet yapınca veririm artık Kızlar hiç zor değil tabi bünyeden bünyeye değişiyor zorluk çeken gebeler vardı benim çokta canım tatlı olmadığı İçin bıraksalar koşardım bebiş son dakikalar hareketlendi çünkü acıktı sanırım eskiden damardan yapıyorlardı şimdi çok kolay parmaktan alıyor yaptıracaksanız tavsiyem benim gibi ilk saat yaptıran olmaya çalışın ki çok açıkmamış olun

Geçmiş olsun canım. Bende yaptırma taraftarıyım geçenlerde bi kadın 50 kilo ve hamilelik şekeri çıktı, kiloya bünyeye vs bakmıyor bu iş ve bebek için çok tehlikeliymiş. En azından varmı yok mu bilip önlemini almak lazım. 23. Haftada yapıldı sanırım seninki değil mi? Bugün kontrolüm var bakalım doktor ne zaman gel diyecek.

Evet canım 24 olacak yarın

Gecmis olsun canim ucuz atlattin diyet icin ne öneriyorlar hamur isi ve sekere karsi mi diyet yapacaksin

Tansiyon olabilir 2 günde bir ölçtür istersen canım.

Canlarim alt tarafi agriyan var mi benim gibi hem sızlıyor hemde agrıyor püffff ne kadar dertli oldum bu bebiste
benim kasık sancılarım sızılarım idrar torbasına baskılar hep var bebek aşağıya yerleşmiş belliki..zaten fotolarda hep kesenin altında yatıyordu..hı bide ayaklarımı üşütünce sancılarım oluyor heleki sobalı evdeysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…