2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbuldaki perinatolog 19-23 arası demişti bana
Geç değil bencee zamanın içinde
Cogu arkadas 20. Haftalarinda gitti bi tedirgin oldum ama kalpte en iyi 21. Ve22. Haftalarda gelisimin tamamliyormus. Merak etme canim birde 2018 agustos anneleri zayiflama topigi acariz kilo almadim cok ama kilolu gebe kaldim oglumda 15 almistim bunda da alirsam bende 90i gorucem

Yok evimiz kaloriferli ama kömürlu ve suanda hava buz gibi yanmiyor insallah usuttum karninda asagida mi canim bebek asagi yerlesmis olsa

Gecmis olsun canim ucuz atlattin diyet icin ne öneriyorlar hamur isi ve sekere karsi mi diyet yapacaksin
Canım daha öncede diyet yaptım zaten işte hamur işi Yok tatlı Yok makarna pirinç pilavı Yok tatlı meyveler sınırlı beyaz ekmek zaten Yok öyle bayağı dikkatli bir diyet yapmam lazım diyet peynir diyet zeytin tavuk göğsü yağsız et böyle şeyler

Günaydın canım hareketlendilerr birden özellikle bu saatlerde uyandırıyor benimkide. Dayanamıyorsan git acile ihmal etme içinde rahatlamış olur.
Uyudum geçti canım. Geceleri hep çok hareketleniyor, ama bu gece sancım da oldu, şükür şimdi uyudum dinlendim rahatladım

Geldim canım yüksek çıktı 2. Diyet yapmam gerekiyor kilo almam gerek bide idrar yolu enfeksiyonu da var onun içinde tek kullanımlıklardan verdi
Ben de dikkat ediyorum, aslında esmer ekmeğe geçtiğimden buyana sıkıntı olmadı. Çayı canım şeker isterse kayısı kurusu, kuruüzüm ve s. İle içiyorum. Aşmıyor sınırı. İdrar yolunda bakteri 33 çıktı, ilaç vermedi bana

selam hanımlar ben 19+3 günlük hamileyim ben daha bebek hareketlerini hissetmedim siz ne zaman hissettiniz. Bazen sanki bişey hissediyorum ama bağırsaktan mı bebekten mi anlamıyorum. Bu ilk hamileliğim acemiyim daha. Bazen elimi karnıma koyuyorum yine de birşey hissedemiyorum

selam canım, bende 19. hafta bıttıkten sonra hıssetmeye basladım cok mınık gobegının 4 parmak kadar altında oluyor , elınle hıssedemezsın suan. elımle hıssetmeye 21. hafta sonuna dogru basladım. benımde ılk bu arada

Normalde hepimizin yapmasi gereken o ama Türk milleti olarak yemek konusunda farkliyiz

Canım günde 2 baklava bu şekere eş değer gibi n içinde yendiğimiz meyvede yeşil biberde bile şeker var yani giriyor o şeker bence
Canan Karatay yanlış hatırlamıyorsam 1 su bardağı şeker kadar diyordu. Gün içinde o kadar tüketmemiz imkansız gibi görünüyor bana. Şekeri olmayan bir insan bir tepsi baklava bile yese vücudu tolere edebiliyormuş. Ama şeker metabolizması bozuksa bir dilimiyle baş edemiyormuş. Ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta. Gebelerin %2-4 ünde gebelik şekeri görülüyormuş. Genetik yatkınlık yoksa, fazla kilo yoksa, yaş da gençse oran düşük oluyor. Ama yaptırmazsam ve bir sıkıntı yaşarsam pişmanlık duyar mıyım diye de endişeliyim.

Özellikle ilk gebeliklerde 21.haftaya kadar hissedemeyenler olabiliyormuş. Eğer kontrollere gidiyorsan ve bir sıkıntı yoksa biraz daha bekle. Yavrucuğun uslu uslu duruyor demek

Arkadaşlar selam bugun detayli ultrasonumun kontrolü vardı 2 hafta önceki kontrolde bi değer sınıra yakın çıkmıştı suan o değerin yukselmedigini normal olduğunu ve herseyın iyi olduğunu öğrendim detaylim Allah a sükur iyi geçti çok rahatladim. Suan 23+4 uz 616 gr 29 cm olmuş resmi paylaşıyorum ama beyefendi yüzünü kapatmış ama öyle hali bile çok güzel cnm oğlum benim

Eklentiler

• 2018-04-10 13.27.20.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 135

Maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de perşembe gideceğim inşallah bende güzel sonuçlarımı paylaşırım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…