2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Serklaj ne demek canim? Allah yardimcin olsun. yarin doktoruma gidicem zaten.iyi haberlerle dönerim ins.cok saol cevap için
Sağol canım. Serklaj rahim ağzına dikiş atılması demek erken doğum riskine karşı. Normal şartlarda O uzunluk sıfırlandıginda açılma olur ve doğum yapılır. Benim durumumda olanların erken haftalarda kisalmaya başladıysa doktorlar önlem amaçlı dikiş atıyor. Güzel haberlerle gel iinşallah ve stres yapma sakın senin durumun farklı Progestan desteği ve dinlenme yeterli olacaktır.

Sende vardi degil mi canim serklaj nasil oldun iyimisin. Bu durumdan bende süphelenmeye basladim cünkü alt tarfim agriyor ve sis sanki bi agirlik bastiriyor gibi ama disarda bi belirtisi yoktu degil mmi bu durumun

Günaydın canlar.
Bu gece uyuyamadım sürekli sertleşme ve sancıdan. Sanki üşütünce sancı olur ya öyle. Bebiş de deli dana gibi tekmeledi durdu. Korkmadım değil vallahi. Devam ederse acile gideceğim artık. Bakalım 2-3 saat uyuyabilsem şimdi ne güzel olucak.

Ohhh gez anam gez hayatta sana guzel valla seninde befesin daraliyormu
Hemde nasıl ya birde ben hamilelikten önce sigara içiyordum bıraktım ondanmı bilmiyorum yürüyüşlerde bi yokuş beni bitiriyor nefes nefese kalıyorum ve çok çabuk yoruluyorum.

Günaydın canım hareketlendilerr birden özellikle bu saatlerde uyandırıyor benimkide. Dayanamıyorsan git acile ihmal etme içinde rahatlamış olur.

günaydın arkadaşlar cumadan berı giremedım baya konusulmus ılk defa okuyamadım inşallah her şey yolundadır bende cumartesi cok endıselendım işte cok yoruldum karnım sertlesti bebeğimi top gibi bir köşede hissetti m ev işi filan bıraktım faso yattım şimdi düzeldik .artık hareketleri düzenli hissediyorum güzel ve rahat geçiyor inşalalh sona kadar sorunsuz gideriz

Kizlar sabahtan beri kasiklarimda hafif ağrılar var çok çabuk idrarim gelio, ztn çok sık idrara cikiodum ama sanki bugün sidik torbasınin üstünde bi baskı var boyle olanlar varmı
Canım geçen hafta doktora gittiğimde aynı şeyi yaşadığımı anlattım doktoruma. Normal dedi bebek vuruyor arada sırada idrar torbana dedi.

Sende vardi degil mi canim serklaj nasil oldun iyimisin. Bu durumdan bende süphelenmeye basladim cünkü alt tarfim agriyor ve sis sanki bi agirlik bastiriyor gibi ama disarda bi belirtisi yoktu degil mmi bu durumun
Günaydın kızlar

Evet canım çok şükür iyiyim yatıyorum sürekli bakalım Allah sonumuzu Hayır etsin. Bu öyle belirti veren birşey değil ne yazık ki yani bende öyle olmadı hiçbir şikayetim ağrım sızım yoktu. Detaylı da perinatolog gördü. Ayrıca bebek büyüdükçe agirlastikca aşağıya baskı yapacak bu normal. Ama farklı ağrıların varsa bilemicem ne anlama geliyor benim ilk hamileliğim tecrubesizim :)

Evet olacak ama bana biraz erken gibi geldi korktum 7-8 aylik olunca kalkacak hali olmayacak cogumuzun o normal ama henuz erken sanki yada insallah bebis tosun gibidirde ondan oluyordur yat bebgim bebis dogunca cok ararsin bu yatmalari

Evet olacak ama bana biraz erken gibi geldi korktum 7-8 aylik olunca kalkacak hali olmayacak cogumuzun o normal ama henuz erken sanki yada insallah bebis tosun gibidirde ondan oluyordur yat bebgim bebis dogunca cok ararsin bu yatmalari
Kontrole gittiğinde bir sor doktoruna bakalım ne diyecek canım. Yatıyorum napim alıştım zaten tüp bebekle hamile kaldığım için ilk başlarda da yatmıştım başa döndük :)) Rabbim beterinden korusun. Sağlıcakla gelsin minişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…