2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iple cekiyorum randevumu canim. Ayyy canim bide tüp bebek senin yaramaz bi ara haberlerde görmüstum tüp bebek olanlar daha zeki oluyormus simdiden cektiriyorlar bak size

Kızlar açlık ilk 82 çıkınca çok sevindim sonrası resmen hüsran ikinci 228 3 vermek için bekliyorum ama morelim çöktü

Kızlar açlık ilk 82 çıkınca çok sevindim sonrası resmen hüsran ikinci 228 3 vermek için bekliyorum ama morelim çöktü
Şeker yüklemesi mi yaptırıyorsun canım ? Insallah 3. Değerin yüksek çıkmaz diyetle falan idare edersin. Banada söyledi doktorum ama kararsızım ya tatlıyla çok aram yoktur hamur işini ekmegide yemiyorum desem yeri bi kahvaltı da ekmek yiyorum.

Benim şahsi fikrim doktorunuz uygun görüyorsa muhakak yaptırılmalı çünkü benim de açlık tokluk kan testleirm normal çıkıyor bak sabah bir gebenin açlık 120 çıktı benim 82 falan öyle birşeydi o dedi ne güzel senin az çıktı şimdi yüklemeden 1 saat sonra onun yüne 140 falan benim 228 çıktı yani şekerin senin vücuttun dali dirençi nekadar o önemli ve bebek için çok tehlikeli bir durum benim naçizane fikrim

Hemde nasıl ya birde ben hamilelikten önce sigara içiyordum bıraktım ondanmı bilmiyorum yürüyüşlerde bi yokuş beni bitiriyor nefes nefese kalıyorum ve çok çabuk yoruluyorum.
Benimd3 cok nefesim daraliyor yatakta donerken yoruluyorum o derece

Canim bu test yapilirken normal kahvaltimi gittin oylemi yuksek cikti
Bana soruyorsun heralde canım aç karnına geldim ilk aç karnına sonra bu glukoz şurubunu içiyorsun yine aç olacaksın 1 saat sonra tekrar en 1 saat daha bekleyip veriyorsun toplam 3 kere hepsinde aç oluyorsun hiç birşey yiyip içmiyorsun

Sağol canım haftaya kontrolüm var zaten o zamana kadar karar verir yaptırırım.

Benim doktorum bebek pozisyonundan belli eder erken dogum riski dedi birde karindan dogru sonuc vermez dedi ama ne kadar dogru bilmem

Anladim ama gun icerisinde o kadar seker giriyormudur acaba vucuduna yani dogru olma olasiligi cok net degil bence bu yuzden seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum ama tabi genetikte seker hastaligi varsa doktorun soyledigi onemli

Benim doktorum hic seker yuklemesinden bahsetmedi ve bir dahaki randevum nerden baksan bir ay sonra kendimiz mi sormaliydik boyle bir konuyu

Anladim ama gun icerisinde o kadar seker giriyormudur acaba vucuduna yani dogru olma olasiligi cok net degil bence bu yuzden seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum ama tabi genetikte seker hastaligi varsa doktorun soyledigi onemli
Canım günde 2 baklava bu şekere eş değer gibi n içinde yendiğimiz meyvede yeşil biberde bile şeker var yani giriyor o şeker bence

Canım günde 2 baklava bu şekere eş değer gibi n içinde yendiğimiz meyvede yeşil biberde bile şeker var yani giriyor o şeker bence
Ama yedigimiz seyler enerjiyede cevriliyor sonucta yiyip yatmiyoruz surekli hareket halindeyiz. Ama dedigim gibi eger bu bir zorunluluksa yapilir sende canini sikma zaten yolumuzun yarisindan cogu tamamlandi bundan sonra hafif yuruyusler birazda dikkatli beslenmeyle duser sekerin insallah

Gunaydin kizlar, dun cok sicakti ve guneste yaklasik bi 45dk yurudum. Bir arkadasimla magzalara bakiyorduk, bir magzanin icine girdigimde gozum kararmaya basladi ve arkadasima soyledim, cok sukur dustugumde beni tuttu. Biraz su verdiler ve gecti. Sizce bu normal mi neden olmus olabilir, sicaktan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…