2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Coşsun valla artık canım. Alıştırdı yaramazlığa , şimdi evham yapıyorum

Bende istiyorum dondurma da
Evettt bende dondurma çok istiyorum Çok az yesek ne olur sanki:) Sen kız çocuğu büyütttün gelde uysal bir kız anladığım kadarıyla sen şimdi doğsun bak bu afacan ne yaramaz olacak az daha kalsaydı karnımda diyeceksin :) :)

Maşallah tosuncukk:) ergenliğe giriyo ya artık boy atar verir kilo . Benim yeğenimde aynı öyle hatta dün kendi fotosuyla çiflik bankın sahibi tosun var ya onun fotosunu yanyana koymuş hala aynı onun gibiyim diyo gülüyo bide sıpa:) canım ne kadar erken anne olmuşsun gencecik yaşında boyunca oğlun olacak wala. Ben çok seviyorum öyle arkadaş gbi anne oğul

Cnm midenden çok korkuosan yanında limonla git o biraz dengeler. Gebeler bu durumlarda şekerli suyu icerken limonunda tadına bakiorlarmis gerçi ben göturmedim limon ama kusarim diyede korkmadim değil. Hemşire bana çok dolanma sakin uyuma falan dedi bnde bulanti olmadı ama haksızlik ve uyku hali oldu gün boyuda gecmedi

Şükür her şey yolundaymış :) bence doktor özellikle bir şey söylemediyse ağırlığı ile ilgili bir problem yoktur , yani normal sınırlar içerisinde olması önemli olan hem asıl kiloyu daha sonra alıyorlar , annenim aldığı kiloyla bebek maalesef paralel gitmiyor, siz kendiniz için eğer rahatsızsınız aldığınız kilodan dikkat edebilirsiniz . Bir de ödem de artıyor artık tuza da dikkat etmek lazım ama ben de hiç tuzsuz yiyemiyorum

Evet orası çok güzel oluyor dışarda hep ablası zannetmiyorlar dışarda kudurunca insanlar yapma evlatım niye ablanı üzüyorsun diyince avaz avaz bağırıyor o benim annem diye erken anne olmanın en güzel yanı bu oluyor bunda öyle olmayacak ama olsun :)

mustafa kır hakkında cok sey duydum bende :) ama yakın arkadasım çiğdem hanımda doğum yaptı 5-6 ay önce cok methedıyor. cihangırde baska bırde hatıce hanım var kımısı övüyor kımısı olumsuz konusuyor.selenayda ıbrahım yaşa var ılk gebelığımı onda öğrenmıstım oda devlettekıler gbı bıraz az konusuyordu :) baya arastırmıstım zamanında bende doktorla enerjinin tutması cok önemlı guven acısından arada sırada devlette bekir beye gıdıyorum iki göz görmus olsun dıye oda aşırı kalabalık sıra bulana ask olsun :) bıraz daha devam edeyım bakayım afşin beye hatta yuzune soyleyeyım bazı şeyleri değişiklik olcakmı

ben de ıkı kılo vermıstım ama onu hesaplamıyorum
kac kılo ıle hamıle kaldıysam onun uzerınden hesap yapıyorum:)

yanı sen benım hesaba göre 2 kılo almıssın
Anladım canım bundan sonra ben de öyle hesaplar söylerim direkt

Cnm normal dogum en güzeli ama sezeryanda gel kes biç al bebeği bence çok uygun bi cümle gibi gelmedi bana bu kadar dusundugun gibi basit değil riskleride fazla. ben dahil burda sezeryan olan arkadaşlarım var hicbi dogum kolay değil oyuzden bnce doğumlar hakkında konusurken burdaki herkesi düşünmek lazım.

Bence degistirebilirsin canım doktorundan istediğin cvplari alamiorsan gecistiriosa falan biraz araştır. Başından beri böylemiydi doktorun?
hayır ilk baslarda gıttıgımızde yarım saate yakın ılgılenıyordu bakıyordu.şimdi biz bide 17,30 gıbı gıdıyoruz yogunluktanmı sıkılıyor bıran once gıtmek ıstıyor heralde dıye dusunerek saat 12,00 de gıttık bıgun o gunde ılk randevusu bızeydı yenı kalkmıs afyonu patlamamış bı haldeydı ..ne kadar gelişmiş olsada ilçede yasamak secenekler acısından zor sanırım

Haklısım canım. Kendi aldığım kilodan tabiki rahatsızım buhün itibariyle ekmeği çikolatayı fslan direkt kesicem yani. Bünyem kilo vermeye de çok alışık değil. Normalde benim standart kilom 60 tır ilk doğumumdan sonra aldıklarımı veremedim bile bunlarda üstüne biniyor

Alla senş kaç yaşındayız daha dur bakalım yahu daha sonra yine doğurcaz:))

Kızlar göğüs ucu kremi ne kullanmak lazım birde nezaman başlamak gerek ben ilkinde çok tecrübesizdim hatırlamıyorum bile annemler ne aldıra sürdüm diye ama bayağı ağlayarak emziriyordum korkuyorum oyuzden

Lansinoh kullanabilirsin cnm benim göğüs ucu sızı larını yaralarını hemen gecirmisti 1 numarali kremim. Emzirmeye başladıktan sonra kullanmaya basla bence

En iyisi biraz daha dayanip doktor kontrolünden çıktıktan sonra istediğimi yiyeyim :)))) Çok mantıklı :)))

O iç sesimi yok etmek istiyorum. Ben de hırs yaptım, doktora ben nefsin hakim olamayan bir aciz değilim mesajı vermek istiyorum. Ne zaman pes etsem iç ses beni yerden yere vuruyor :))))

Bende sınırsız tatlı yemek istiyorum

Lohusalikta yesek olur muuuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…