2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebiş sağlıklı olsun kilo verilir elbette ama biraz dikkat etmekte fayda var , kendi adıma salınca ipin ucu kaçıyor çünkü

Şeker düşürse tabi olur ama Ozamanda aldığımız kiloları verelim diyeceğiz:)

Kilo demeyin banaaaa
Dün akşam tartıda hayatımda ilk defa 90 gördümmm şoka girdimmm
Almışım 12 kilooo
Senin çok özel ve çook güzel durumların var hiç düşünme kiloyu bence , mucizelerini kucağına alınca hepsi gidecek inşallah

Senin çok özel ve çook güzel durumların var hiç düşünme kiloyu bence , mucizelerini kucağına alınca hepsi gidecek inşallah
Doktor çok kill aldın şunları yeme dese var yaaaaa nazi kampına sokarlar beni
Bebeklerim beslenemz o kadar yani
Günaydın canım nasılsın yakışıklılar nasıl dktr ne zaman gideceksin yakın xamanda
İyiyiz kuzummm bebişlerde hareketli
Veee sonunda doktorummm yarınnn büyük merak içerisindeyim

Doktor çok kill aldın şunları yeme dese var yaaaaa nazi kampına sokarlar beni
Bebeklerim beslenemz o kadar yani

İyiyiz kuzummm bebişlerde hareketli
Veee sonunda doktorummm yarınnn büyük merak içerisindeyim
Çok iyi yarın güzel haberler verirsin inşllah seni hep ayrı bir merak ediyorum Allah emeğini boşa çıkarmasın inşllah

Ya çiğdemde benim arkadaşımın 12 haftalık gebeliğinde karnında öldü bebeği
sonra kürtaj için çiğdem yokmuş ergün bey yapmış ve bebekler ikizmiş meğerse
nasıl bir doktor 12 haftalık gebelikte ikiz olduğunu anlamaz aklım hayalim almıyor

Alalh içine sindirsin doktorunu :) medice ya da pembe mavide doğum yapınca hastaneye ayrı doktora ayrı mı ücret veriliyor yoksa rakama dahil mi doktor parası da
hep o kafamı karıştırıyordu benim

sen bi dahaki sefere saat 2-3 gibi al randevuyu bakalım nasıl olacak :)

BEN ilk bebeğimde özele gittim şeker yüklmesi yaptı yüksek dedi bana bir daha yaptı bir hafta sonra kafam sonra aydı değerim ne dedim tokluk sekerı 140 dedi bir gün önce yemeği geç kesmiştim bır daha yaptı 100 mg sonra temız dedı ben aslında inanmıyorum artık helekı özelde olan coğu seye bu sefer devlete gidiyorum isterse yaptırmamı kararsıxım acıkcası

yanı ben de ılkını normal dogurdum
sımdı mecburi sezeryan
ben de ıster ıstemez korkuyorum sezeryan dogumla ılgılı herseyden
kes biç al bebeği:) arkadasın dediği gibi kolaydır ınsallah

normal dogum yapmıs ve bunu cok büyük bır basarı gıbı gören, sezeryan olmus annelerı kucumseyen annelere çok kızıyorum:)
ben de normal dogurdum ilkini tamam ama oyle kısmet oldu
kımse durduk yere sezeryan olmuyodur bence.

Şuan bi durdum canım yaptırmicam yüksek ihtimal sorun çıkacak yoksa

Sen yaptırmıycaksan evde kontrol et canım ona göre dikkat edersin
Oda dır dır mevzuu olacak tabikii yediklerimi düzenliyorum artık zaten ekmek yemiyorum neredeyse prinç makarna dikkat edersem tatlıyıda kessem arada sırada yersem yeter herhalde diyet yapacaz diye ölek mi yani

Oda dır dır mevzuu olacak tabikii yediklerimi düzenliyorum artık zaten ekmek yemiyorum neredeyse prinç makarna dikkat edersem tatlıyıda kessem arada sırada yersem yeter herhalde diyet yapacaz diye ölek mi yani
Evet canım öyle yapacağız zaten makarna pirinç çok ekmekte zararlı yememek en iyisi senin Baytar’da herşeye konuşuyor zaten agustos anneleri olarak em sonun protesto edeceğiz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…