2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım öyle yapacağız zaten makarna pirinç çok ekmekte zararlı yememek en iyisi senin Baytar’da herşeye konuşuyor zaten agustos anneleri olarak em sonun protesto edeceğiz onu
Beni inek sanıyor herhalde herşeyi yediğim için normalde yaptırayım dedim inekler gibi çnğme konulanı yemiyorum ki sadece anlamaz pis baytar

Bende ondan bahsediyorum canim yani herkes normal dogurabilmek ister ama olmuyorsa riske giriniosa yada psikolojik olarak vs sezeryan olmak zorunda kalıniyor ama bazı arkadaşlar bunu o kadar saçma degerlendiriyoki bnde çok kiziyorum sanki sezeryan doğuran anne olmuo acı cekmio kardeşim oranı burani kesiyorlar ameliyat sonrası bizde onun acısını cekiyoruz ama yok çatır çatır normal doguracanki anneliği hakediceksin :) çokta uzatmak istemiorum bu konuyu, Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin herkesin yapicagi doğuma saygi duymak gerekio ve konuşurken burdaki hamile doğuma gidecek herkesi düşünmek gerekiyor ve asıl annelik dogumda degil dogumdan sonra verilen emeklé hakediliyor.

SaGoPa KaJMeR--Baytar: Pis baytara
Kız benimki Baytar değil ama çiflik işi yaptığı için inekleri bütün dünyası ben kendi hamilelğimle ilgili ne söylesem o ineklerinden örnek veriyor şöyle doğurmuştu şöyle aşılama yapmıştık anlıyorum seni:)

İyi ki senin ki de baytar değilmiş vallahi ben o muameleyi her konuda görüyorum.

Olabilir canim ben gecen hafta 1 hfta hissetmedim tek gece ytinca hafiften hissediyordum.meger hanimefendi oturuyormus ayaklarıda asagiya sallamis sanirim vajinama indiriyordu.bu hafta da soldan tekmeliyor sagdan dürtüyor..inan ki surekli degisiyor bu bebisler..bize de evham yapmam ypmak dusuyor adeta..konrrolun yakin mi

Orta boy aldim canım 65 i gecmem muhtemelen.

YOK ANLAŞMALI OLDUGU ICIN FIYATIN İÇİNDE ORNEGIN MEDICENIN KENDI BUNYESINDE CALISAN BI DOKTORDA DOĞUM YAPARSAN 1500 TL NORMALDE,AMA AFŞİN BEY IN AYRI MUAYENESI OLUP ORAYLA ANLAŞTIGI İÇİN HASTANE 1800 İSTİYOR OKADAR COK BI FARK OLMUYOR.YAA EVET ÇİĞDEM HAKKINDADA BAZILARI IYI VEYA KÖTU SOYLUYOR AMA ANLASILMASI LAZIM DEDİĞİN GBİ OKDAR HAFTADA ALLAH HAYIRLI DOKTORLA KARSILASTIRSIN INSALLAH INSAN BU KONUDA COK HASSAS CUNKI 2-3 GBIDE BEN İŞTEYIM CKAMIYORUM BEN BUNLARI YUZUNEDE SOYLUCEM BIRAZ SAKAYLA BAKALIM NOLCAK :)

Doktor çok kill aldın şunları yeme dese var yaaaaa nazi kampına sokarlar beni
Bebeklerim beslenemz o kadar yani

İyiyiz kuzummm bebişlerde hareketli
Veee sonunda doktorummm yarınnn büyük merak içerisindeyim
İnşallah çok güzel haberlerle gel

Ama orda arkadas sanki doktor acisindan kolayligi yazmis. Adam gece 3 e kadar beklemis sezeryan olsaydi 9 da keser bicer alirdi demesi doktora gore kolaylik olurdu demek istemis. Yoksa dogumun her turlusu zor buna kimsenin itirazi olmaz zannimca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…