2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Limon sıkip ic limonata gibi oluyor bana eczaneden cilek aromali asitli bi icecek aldirdilar onu icirdiler limon elimde kaldi kizimda limon goturmustum

ben en iyi 85 diyorum bende 90ı görürüm herhalde canım bebişten önce ne kadardın gebelikten mi aldın kiloları

Bence bos yere yukleniyorsunuz arkadasa. Dogumun nasil olacagi herkes icin muammadir. Ne bir normal dogum digerine benzer ne de sezeryan. Kes bic al doktor acisindan bakinca aynen oyle oluyor. Normal dogurtmak doktor icin daha zor degil mi

Allah askina karisma su adama yazik ya :)
Ne yazığı bilmiyor neler çekiyoz ineklerin sesi çıkıyor mu diyor ben hamileyim kendinin isteği bitmiyor sinir olıyorum işte bedavadan baba oluyor sonra doğurunca da çocuklar ona düşkün oluyor bak oğlum eşim evdeyken benim yanıma hiç gelmez onun kucağına oturur inmez yok yani yokkende gelip kucağıma oturmaz ay dolmuşum ben yine

Ama orda arkadas sanki doktor acisindan kolayligi yazmis. Adam gece 3 e kadar beklemis sezeryan olsaydi 9 da keser bicer alirdi demesi doktora gore kolaylik olurdu demek istemis. Yoksa dogumun her turlusu zor buna kimsenin itirazi olmaz zannimca
Canim ne açıdan dediğini bilemem ama ben kes biç al bebeği cumlesine takildim iste bu kadar kolay olmuo, doktor normal doğumda zorlanabilir ama sezeryanda olusabilecek komplikasyonlari anlatmak bilé istemiorum her iki dogumun zorluklari var onu ztn bilioruz o arkadaşın konusmasindan sonra bu konu açıldı genel olarak sezeryan doğuma değişik gözle bakan bi çok insan var ztn bizde ondan bahsediyoruz.

yok Minik kuzular ben 82-83 arası gidip geliyordum
gebe kalmadan önce son 1 ay şiştim şiştim
sonra da gebeliği öğrendim falan
gebelikte son tartıldığımda 1,5 kilo falan almıştım
çok bişi almadım yani

E o zaman daha ne canım bende hepsini gebeyken aldın sandım kız boşver biz bi zayıflama topiği açaçaz bu gidişle çok az zayıf olan aramızda ki daha aşacağımız kiloların hepsi bundan sonra gelecek

Canim ne acidan yazdığı belli sanki, doktora gore yazmis cunku oncesinde de doktordan bahsediyor. Bosyere birbirimize yuklenmeyelim diye araya girdim.

Canim ne acidan yazdığı belli sanki, doktora gore yazmis cunku oncesinde de doktordan bahsediyor. Bosyere birbirimize yuklenmeyelim diye araya girdim.
Yok cnm kimse kimseye yuklenmio bn ztn arkadasada direk cumlesine takildigimi soyledim. genel açıdan normal dogum sezeryan doğum bazı insanların bi bakış açısı var bizde sırf o arkadaş üzerinden degil genel açıdan konustuk.

Geçen cuma gittiydim gideyimmi acaba tekrar?

Geçen cuma gittiydim gideyimmi acaba tekrar?
Randevusuz gidebiliyorsan hmn icin rahat degilse git canim..nst ye baglarlar muhtemelen.bn gittim sirf bu sebepten birde vajinama vuruyordu fenaydim..kasilma cikmadi oturuyor pozisyonda oldugu icin oyle hissediyrmsm.alanlari da daraliyor artık canım.hareketleri de değişiyor..

E o zaman daha ne canım bende hepsini gebeyken aldın sandım kız boşver biz bi zayıflama topiği açaçaz bu gidişle çok az zayıf olan aramızda ki daha aşacağımız kiloların hepsi bundan sonra gelecek

Yok gebeyken sükürler olsun almadım fazla
Allah acıdı halime hiç kusmadım bile az tiksinti oldu ilk 3 ay hep pilav makarna ekmekle beslendim

ama bu ilaçlar bağırsaklarımı iyi çalıştıryor

bi doğsunlarda kilo da gider artık kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…