2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah evet ya bende magnezyumla kalsiyuma bağlıyorum tuvalet konusunu yoksa uçardık kilo konusunda

CANIM BIRDE SIZIN BEBEK ODASI KURULDUMU SENINKINE COK BENZER BI ODA BEGENDIM BENDE INTERNETTE MINICO BEBEKTE HEMDE BAYAGI INDIRIMDE https://www.e-minico.com/patiko-swing-eco-2-kapakli-bebek-odasi-takimi-beyaz-u-52966.html

Ne güzel söyledin arkadaşım, annelik doğurmakla değil, verdiğin emekle hakediliyor

Kızlar bebelerinizi neyin içerisinde getireceksiniz hastaneden
Bende onu çok düşünüyorum bi ana kucağı var ilk günden itibaren kullnılabilir nitelikte yazıyor soo babynin normalde 430 tl ama 130/tl şu an fiyatı nasıl olur bilemedim sen ne düşünüyorsun bu konuda

Hamileykende diyet zor arkadaş ya
Ne zamandır hasretle boynu bükük bakar olmuştum. E evde yaşlı var, çocuk var, mecbur tatlı da yapıyorum dondurma vs. de koyuyorum kendim mahrum kul gibi salatalık kemiriyorum. Kız şuan bebiş de bayram ediyor sanırım canlandı

Bence bos yere yukleniyorsunuz arkadasa. Dogumun nasil olacagi herkes icin muammadir. Ne bir normal dogum digerine benzer ne de sezeryan. Kes bic al doktor acisindan bakinca aynen oyle oluyor. Normal dogurtmak doktor icin daha zor degil mi

benım lafım aslında o arkadasa degıldı
genel olarak normal dogum yapamayan annelere laf eden olan annelere sinir oluyorum onu belırtmek ıstedım sadece:)

Canım sıcakta en fazla pamuklu battaniyenin içinde ama havaya bakarsan hastane çıkışında gelicek. Ben ana kucağı almıyorum, arabamız yok, kendimde de onu taşıyacak sabır yok :) bir gün için değmez

Garibanın da içi bayılmış demek ki bayram ediyor haftada birde olsa ye canım bence nefse eziyet etme sonuçta şekeriniz de 500 lerde falan değil yani

CANIM BIRDE SIZIN BEBEK ODASI KURULDUMU SENINKINE COK BENZER BI ODA BEGENDIM BENDE INTERNETTE MINICO BEBEKTE HEMDE BAYAGI INDIRIMDE https://www.e-minico.com/patiko-swing-eco-2-kapakli-bebek-odasi-takimi-beyaz-u-52966.html

aynı marka bende 1260 a aldım evmanyadan indirim kuponu denk gelmişti
daha gelmedi 15 gün termin verdiler 10 undan sonra teslim olacak
geldiğinde resim atarım

bebek arabasının pusetiyle çıkartırız sanırım
arabada zaten kucakta taşınması tehlikeli olmazmı ki

TAMAM CANIM :) PUSETLE DEĞİLDE ANA KUCAĞIYLA NASIL OLUR BEN GENELDE OYLE GÖRDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…