2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu çok düşünüyorum bi ana kucağı var ilk günden itibaren kullnılabilir nitelikte yazıyor soo babynin normalde 430 tl ama 130/tl şu an fiyatı nasıl olur bilemedim sen ne düşünüyorsun bu konuda

Cnm pusetle çıkarırım ztn aynı zmnda otokoltuguda oluyor kizimi o şeklde çıkarmıştk daha önce pusetsiz çıkarmak yasak diyede duymuştum
Hanç hayal kurarsın yaa
Hastane çıkışını düşünüyorum yok napacağımı bilmiyorum hayali de kuramıyorum sizden destek alayım dedim
Bi de benimkiler sizinkilere göre küçük olacaklar ya

annişler aliekspresten almıstım cok guzel geldı sızınle paylasmak ıstedım ben kuvettekı fıleyı sevemedım cok sert geldı bana bu pamuk gıbı yumusacık :)

Eklentiler

• 20180503_075757.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 79
Hanç hayal kurarsın yaa
Hastane çıkışını düşünüyorum yok napacağımı bilmiyorum hayali de kuramıyorum sizden destek alayım dedim
Bi de benimkiler sizinkilere göre küçük olacaklar ya

zaten kücözde bi süre kalınca toparlanacaklar 2 kiloyu geçecekler zaten
o yüzden sorun olmaz
bi de ikizler ya anakucağıyla daha rahat taşırsın
ortalarına sen yanlara paşalar

Çaka’m bende yedim senle yazıştıkdan sonra afiyet kan can olsun şeker olmasın inşllah
Simdi ben ara ògúnûmú 11 30 da yedim òglen yemegimide 3 de basladim bende tahin pekmez cekiyo canim az bisey yesem ne olir òlcum yapacam nasilsa 4 te fazla cikarsa yemem bidaha nedersiniz kizlar acil yiyeyimmi yemyeyimmi

Ben de peçete koyuyorum bir ucuna öyle yapıyorum. Çocuk gibi aşkımmm tuvalete gitmem lazım diyorum . artık evden çıkmadan wc gir diyor, yaptım ki ama gittiğimiz yerde de gidecem diyorum )))))

Ayy oyle bisi benimde zoruma gidebilir malesef canim kadin erkek hayati esit paylasmiyor kadin hep fedakar

Simdi ben ara ògúnûmú 11 30 da yedim òglen yemegimide 3 de basladim bende tahin pekmez cekiyo canim az bisey yesem ne olir òlcum yapacam nasilsa 4 te fazla cikarsa yemem bidaha nedersiniz kizlar acil yiyeyimmi yemyeyimmi
Ye canım azıcık. Ben dondurma yedim dayanamadım. Tokluk 120 çıktı iyi yani. Ara sıra kaçamak yaparım artık bebek de hareketlendi garibim

Kizlar bugun benim.agrim.varya karin agrisi gaz agrisimi sancimi anlamadim tecrubesizlik ten oluyor bunlar hayirla vakitlice gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…