2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bos yere yukleniyorsunuz arkadasa. Dogumun nasil olacagi herkes icin muammadir. Ne bir normal dogum digerine benzer ne de sezeryan. Kes bic al doktor acisindan bakinca aynen oyle oluyor. Normal dogurtmak doktor icin daha zor degil mi
Doktorlar için hepsi kolay bence, özellikle tecrübeli doktorların rahatlığına bayılıyorum anneler içinse hepsi zor bence. Canından can çıkıyor . Normal doğumda önceden çekiyorsun sancıyı ağrıyı, sezaryende sonradan çekiyorsun. Bir de hastane çok önemli , ay sonu para yok her gelen sezaryen olsun diyenlerde var maalesef ,neyse o konulara da fazla girmemek lazım

Ne kadar güzel işte, eve gelince inmesinler adamın tepesinden ne kadar şanslısın Benimkiler ana kuzusu 7/24 tepemdeler. Keşke akşam sadece babalarının kucağında olsalar.Zavallı kocişim ne rüşvetler yağdırıyor ama adamın parasını yiyip yüzüne bakmıyorlar

Kizlar bugun benim.agrim.varya karin agrisi gaz agrisimi sancimi anlamadim tecrubesizlik ten oluyor bunlar hayirla vakitlice gelsinler insallah
Ara ara ağrı bende de oluyor canım. Kabızken özellikle. Kan ilacı 2 tane kaldı,bitsin ara vericem bir hafta on gün bakalım ondanmı oluyor. Amin. Vaktinde gelsinler inşallah. Sancı değilse korkma. Türlü türlü ağrılar sancılar başladı. Ağırlaşıyoruz sanırım

Simdi ben ara ògúnûmú 11 30 da yedim òglen yemegimide 3 de basladim bende tahin pekmez cekiyo canim az bisey yesem ne olir òlcum yapacam nasilsa 4 te fazla cikarsa yemem bidaha nedersiniz kizlar acil yiyeyimmi yemyeyimmi
Az ye canım abartmadan cnaın çekmiş okadar

Kizlar, cuma gunu doktor vajinal testlerimi yapti, bugun tahlileri gitmeye aldim. Doktorum vajinamda streptokok oldugunu soyledi ve ne yazikki kullanmam icin 3 gun antibiyotik ve 10 gun vajinal fitili verdi.
Cok korkuyorum kizlar, bebegime birsey olacak diye. Doktorum kotu birsey oldugunu soylemedi ama ben cok korktum, ne olur yardim edin

Ya tecrube olmadigindan sanci dedigimiz sey ne onu bile bilmiyorum insallah bisi olmaz

Stertokok neymiş ki canım

Ya tecrube olmadigindan sanci dedigimiz sey ne onu bile bilmiyorum insallah bisi olmaz
Ben de bilmiyorum. Ne güzel cahil cahil gittim sezeryan günüme. Ameliyat sıramı beklerken dr la konuşmaya gelmiş bir yeni anne beni tebrik etti, bebeklerin yanına gidiyorum şimdi de dedi. Ben de seninle gelebilirmiyim dedim, beraber gittik bebelerin yanına, o heyecanla sevgiyle baktım bebişlere. Öbür tarafta da millet yana yana beni arıyor hamile ameliyattanmı korktu kaçtımı ne oldu diye . Kendi dertlerimden ne aklıma erken doğum geldi onca şarıl şarıl kanamaya rağmen ne sancı ne bir şey

Kızlar sanki benim karnım aşağıda gibi değilmi benim bu bitmeyen sorularımdan bıktınız biliyorum:)

Eklentiler

• E94C2DB5-077D-465A-B646-E390A14D9053.webp
    9 KB · Görüntüleme: 71
merhaba , ne şikayetle gittiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…