2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım ağızdan değil ama bende vajinal fitil kullandım hatta bebiş daha küçükken bişey olmadı şükür bak hala durıyor

Reactions: D-E
Ayyy öyle deme daha yeni yeni seviyorum kucağıma geliyor sıpa çok üzülüyordum inan

Benim hicbir sikayetim yok canim, bakterim oldugunu anlamadim bile, ama hamilelikte vajina kulturu yaptiklari icin yapti doktorum ve orada gordum, yoksa hicbir semptomum yok.
çok geçmiş olsun. hiç öyle bişey istediklerini duymamıştım

Panik yapmayın lütfen bir çok kadında bu bakteri vardır vajinalarında. Doktor tedaviyi düzenlemiş zaten , şu an sizin için bir sorun oluşturmaktan ziyade Doğum sırasında bebeğe geçmesi sorun oluşturabilir. Tedavi verilmiş zaten içinizi ferah tutun

Cok tesekkur ederim, simdilik bebegime bir zarari yok oyle degil mi? Insallah daha cabuk gecer ve bebegimi sag salim kucagima alirim.

Kabizlik yasayan arkadaslar ben olayi cozdum gidip dondurulmus manti yoyorsunuz ve gida zehirlenmesi yaşıyorsunuz ishal yuzunden wcden cikamiyorsunuz bir gece hastanede serumlarla hasir nesir oluyorsunuz. Bu hamileligimde basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir eminim uc gundur karin agirisindan kivraniyorum hayatimda hic boyle birşey yasamadim sanirim bunlar beyefendinin dogum oncesi fragmanlari filmi izlemeye basladigimizda basimiza daha neler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…