2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hicbir sikayetim yok canim, bakterim oldugunu anlamadim bile, ama hamilelikte vajina kulturu yaptiklari icin yapti doktorum ve orada gordum, yoksa hicbir semptomum yok.
Bana önermedi aslında yaptırsa iyi olurdu. Bu sefer ben öneririm o Zaman

Ne diyorsun... Bir de akşama mantı yapıcaktım ben yemeyim o zaman. Çok geçmiş olsun. Okula gidiyorum gelip okuyacağım nasıl oldun iyimisin. Bu ne arkadaş her.şeyin seni bulası tuttu

Ne diyorsun... Bir de akşama mantı yapıcaktım ben yemeyim o zaman. Çok geçmiş olsun. Okula gidiyorum gelip okuyacağım nasıl oldun iyimisin. Bu ne arkadaş her.şeyin seni bulası tuttu
Valla ayni seyi dusunuyorum oturup saatlerce aglayasim var basima gelmeyen kalmadi isyan etmiyorum ama bir sürpriz daha sanirim psikolojik olarak kaldiramam cok yoruldum. Dikisli olup karin bel agrisida yasayinda cidden doguruyorum sandim aklim cikti cok erken daha. Mumkun mertebe sakin bir profil çiziyorum ama benim icin bile fazla. Yinede gelene raziyiz saglikla vaktinde gelsin yeterki.

Sabirsiz61 geçmiş olsun ya
başına gelenlerde şanssızlık resmen

iyi misin şimdi ? sorun var mı
dikişinde falan sıkıntı olmadı dimi
Yok şükür dr vajinal olarak kontrol etti dikislerde baski gerginlik yok en buyuk tesellim bu. Bagirsaklarda vok agir enfeksiyon ve miktop varmis ama bebege sakincasi yok sadece susuz kalmamam lazim. Karin agrisina iyi gelecek onerisi olan varsa alirim bir kuple :)

Çok gecmis oldun sen ve beyefendi iyisinizya gerisi ònemli degil

E
Aclik sinir 100 yuksek degil yani
Vet suanda acligimda bir sıkıkıntı yok dún toklukda 105 dûsmustu bugún òglen dayanamadim yemegin ardina esim tahinpekmez yerken canim cok istedi çokmu yesim neyaptin 150 cikti ilk sonraki òlçum 140 cikti tokluk sıkıntı

Hahahah :) aman en guzeli ya hic sezeryan gunune kadar agrimiz olmasa keske demi :)

Ben hic hisetmiyorum canim, hicbir sey cikmaz diye dusundum, cunku hicbir sikintim yok
Cnm bnde idrar enfeksiyonundan çektim 2 kutu antibiotik 5 gun iğne yedim dusun yani Allah a sükur bebegime bişi olmadı ztn hepsi gebelik için verilen ilaçlar enfeksiyon yada bakteri için önlem alinmassa asıl o sıkıntı oyüzden düzenli bi şekilde al ilaçlarını

Reactions: D-E
Bunlarimi yaşadın cnm geçmiş olsun yaa daha neler duyucaz bakalim

Valla benim oglum da bu gidisle isimsiz kalacak, hic karar veremiyoruz
Yorum yapmayim dicektim tutamadım kendimi. İsim konusunda bi dalda duramadığım için. Her hafta, her gün , bazen saatte bir isim düşünüyorum. Bugünde yine Gökdeniz takıldı aklımıza. Sizce nasıl kızlar(utanarak soran anne kişisi)

Gúzel bi isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…