2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bende bugun 27 haftalik oldum 1 gun varmis aramizda seker yuklemesi yapildi mi
Yok yaptıramadım ben kendim istemedim öyle çok şekere düşen biri değilim olursa yerim olmazsa canım istemez. tahmini doğum 17 Ağustos o zaman senin bende ilk normal 2. sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı olsun

Bizim ayrıntılı bakan doktor tanidikdi sağolsun gösterdi herseyini

Arkadaslar ben 10 da yùrúyùse ciktim dinlenerek 45 dakika yúrúdúm biraz ònce eve geldim çoraplarimi cikardim bide baktimki ayaklarim bilegimden asagisi sismiş biseymi olduki acaba
Normal canım balayı dönemimizi bitirdik basımıza neler gelcek

Günaydın tatlı anneler :) oh bu gün tatil diye mutlu mutlu uyandım sanki her gün işr gidiyormuşum gibi, küçük mutluluklar işte
Bugün iftara misafirim var yine benim mesai erken başlayacak yavaş yavaş bir şeyler hazırlamaya çalışcam olduğu kadar inşallah, gücüm bu kadarına yetiyor ama eskiden ne güzel hiç bir iftarı yalnız açmazdık

Gúnaydin kolay gelsin fazla yormamaya calis kendini

Benımde 2 gundur ayaklarım ve ellerım cok sısıyor sıcaktan mı acaba dıye dusundum ama korkuyorum bende
Son aylarda vücut su topluyor benimde şişiyor ve ayakkabı sıkıyor ama kızımdada böyle olmuştu son ay eşimin çoraplarını yandan kesip giyiyordum ayagıma terlik zor oluyordu doğuma terlikle gitmiştim çok sıcak olmamasına rağmen

Maşallah kolay gelsin ben kendimize yemek yapamıyorum hemen yoruluyorum işte pil bittiği için evde dinleniyorum

Benim de böyle oluyo ağrıyla beraber ama sonra yumurta tarafı okşuyorum yumuşuyo yavaş yavaş:))

Günaydın kızlar :) 1 haftalık şeker ölçüm sonuçlarımı gönderdim. En yüksek 108 ama genelde 97-104 arası. Ölçümlere devam dedi. Bu ne yaa doğurana kadar ölçecekmiyim ben bunu böyle :) hiçte sevmiyorum beni kan tutuyor kendim ölçemiyorum, tokluklarda sıkıntı Yok. Bu arada şeker çıkıp tatlı yiyenler var sanki öyle okudum. Bana sadece bitter çikolataya izin verdi. Düştüm bir zalimeeeeee

Çalışmaya alışana da evde durmak zor geliyor ama napalım benciller için her şey , çok haklısın canım ben evde olduğum halde azıcık iş yapsam yoruluyorum ağrım oluyor, bizi böyle kabul etsinler bu ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…