2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 hafta aradan sonra dün yedim canım. Benim diyetisyen şekeri yükseltecek şeyler yemediğin gün az olması şartıyla kendini ödüllendirebilirsin dedi.

Benim oğluşum çok şükür ben uyudukça uyuyor ben uyandımmı uyanıyor inşallah benimki doğduktan sonrada böyle olur seninkide inşallah seni yormaz. Uyku pozisyonlarını değiştirdiğindede aynımı canım?

Evet sağ sol sırt ustu aynı bazen uyuyup uyanıyorum gece lavobo ya kalkmak için bakıyorum tekmeliyo yavrum bu saatte demi uyaniksin diyorum hiç banamisin demiyo

Kızlar internetten yeni doğan çıkışı alanlar varmı? oglum için klasik beyaz takım falan değilde renkli esprili bişiler olsun istiorum onerebileceginiz marka yada site var mı?

Banada tatlinin hertúrlúsú yasak bitter cikolata yiyebilirsin bile demedi ama ben arada yiyorum sonra yúrûyús bol su iciyorum tani serbetli tatli yemiyorum

Evet sağ sol sırt ustu aynı bazen uyuyup uyanıyorum gece lavobo ya kalkmak için bakıyorum tekmeliyo yavrum bu saatte demi uyaniksin diyorum hiç banamisin demiyo
Hareketli ozaman annesi spor yapıp formunu koruyor :)

ANneler selam gün içimde hareketsiz kalmak
İs yapmadan yatmak benim icin cok hayal 4 yasında oğlum da var şimdi size sormak istediğim ağır kaldırırken kaç kiloya kadar sorun olmaz yada hic mi kaldırmamak lazim bilginiz varmi yada doktorA danıştınız mi bu konuda? Ben bu hafta full temizlik yaptım bu ara enerjim yüksek yoruldum ama biraz oturunca kendime geliyorum masallah diyim :) haliyle ağır da kaldırdım mesela bize aylık süt geliyor 8 paket asansörden eve kadar taşıdım eşime söyleyince kızdı, siz kaç kg kadar kaldırıyorsunuz?

Canım yapmamamız gerekiyor ama bende 10 kiloluk alışverişi 3. kata taşıyorum asansörsüz öyle agır kaldırdığımda asagıya baskı hissediyorum dinlene dinlene taşımaya çalışıyorum. Doktoruma sormadım hiç.

Ben hiç kaldırmamaya çalışıyorum canım. Bir de yukarılara uzanmamaya çalışıyorum genelde. Onun dışında ufak tefek işler yapıyorum. Baştan beri plesentam aşağıda olduğu için dikkat etmek zorundayım. Bende de 3 çocuk var en küçüğü 3 yaşında ,artık benim kaplumbağa hayatıma uyum sağladı sağolsun. Az kaldı artık biraz daha dikkatli olmakta yarar var canım .

Ben sadece market posetlerinden hafif olanlari kaldiriyorum agir bisey kaldirmamaya ve mutfak dolaplarina uzanmamaya calisiyorum birde koltuk yatak gibi agir seyler itip cekmiyorum

Bence tasima canim neolur neolmaz

Yok artık 10 kiloluk poşet ve 3 kat. Bacım canını yolda mı buldun. Boşver ihtiyacın neyse onu al diğerlerini eşin halletsin.

Bence tasima canim neolur neolmaz
Evet canım bi son vermem lazım. Ya bu yasıma kadar kimseden yardım istemedim her işimi kendim yaptım birde işimden dolayı hep 20 şer kiloluk kasaları taşıyordum alışkanlık oldu galiba hamileliğimin başlarında çok zordu ama artık agırlığı unutmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…