2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mayis ayindayiz ve 4 katta oturmama ragmen camlar acik hic esmiyo ben suan iptal durumdayim sanki sicaktan nem kúvete yatip suyu acasim var
Ben bir haftadır uyuyamıyorum sıcaktan geceleri geziyorum tüm odaları.Tüm gün de başağrısı çekiyorum haliyle. Nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ben bir haftadır uyuyamıyorum sıcaktan geceleri geziyorum tüm odaları.Tüm gün de başağrısı çekiyorum haliyle. Nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bu zamana kadar hamileliğin balayındaymışım ama bu son günler işkence gibi gercekten sen bilirsin daha kötü olmaz degilmi

Ca
Nim bende senin gibi kendi isini kendi yapanlardanim ama dalginligima gelip kaldirirsam bile esim cok kiziyo biz bu bebisi nekadar bekledik dikkatli olalim ben tasirim sen yorulma diyo

Sağol canım

Güzel canım ama bunlar kışlık ağırlıklımı?
Ayh bilemedimki cnm ztn doğar doğmaz kısa kollu giydirirlermi ki yeni doğan üşür diye uzun giydirirler diye dusunuorum gerçi kısa kollu badiside var içinde ama yazlık ağırlıklı yeni doğan varmı genelde sanki hep böyle gözüme carptı

Bem buarada 28 + 0 yaziyo niye 29 hafta yazmiyo diger uygulamada 29 haftaya girdiniz yaziyodu anlamadim
Ben de tam anlamadım ama 1.günü 28+0 sayıp üstüne 6 gün sayıyorlar harhalde.28+6 nın ertesi günü de 29+0sayıyorlar sanırım. Ben kendimce öyle tahmin yürüttüm.

Bu zamana kadar hamileliğin balayındaymışım ama bu son günler işkence gibi gercekten sen bilirsin daha kötü olmaz degilmi
Cidden öyleydi sen daha dur nefes alamicaz son günlerde. Doğumun gününü vermişti dr bana ama dayanamıyordum yakandan sancım tuttu desemde alsalar artık dedim ama nst denen bişey var o planda tutmadı gününü bekledim ayılıp bayılaraktan

rofleli_kedi canım dün kargoya vereceklerini söyledıler bugun aradık cars pers beşiğin bazı parcaları eksikmiş vs dıye yeter artık bız ödemeyı kredı kartından dört taksit almıştık iptal etsek ya ödemezlerse dıye dusunuyom baska yolu yokmudur acaba zaten aldığımız siteye ulaşamıyoruzda

Doktorum 5 kilodan fazlası yasak demişti. Bende taşımıyorum fazlasını.

Doktorum 5 kilodan fazlası yasak demişti. Bende taşımıyorum fazlasını.
Dr bana hiç bir şey demedi cocuğum var diye kızım 9 cıvarı butun bir gün kucağımda diğer elimlede başka işler yapıp başka şeyler taşıyorum, toplam 15-20 kg falan eşim sağolsun koltukları kanepeyi bile kaldırmama yardım etmez aksıne ben evde olmadığımda yap der hep yanı gücüm kac kiloya yetiyorsa o kadar fazllasnı da kaldıramadığım için kaldırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…