2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlis anlama ama canim senin esinde biraz anlayissizmis sanirim hamile bayana koltuk falan kaldirtilirmi hiç

Allahım ne kadar anlayıssız bır es sankı sadece senın cocugun ben bırsey kaldırdıgım zaman esım kızıyor bır haftadır cok halsızım yemek bıle yapmasan olur dıyor bana

ahh canımmm ne diyimmm 28 haftalık gebe vicdan rahatlığıyla yatmaya devam ediyor ama en azından alışveriş yapıyor mutlu hissediyor
Tabii ki Aalah bilir garanti yok ama tıbbi verilere göre mutlu oluyoruz kendi çapımızdaaa :))

Nickimi değiştirdim canım ben historian
İlk 1kral 2 prens ceosu gördüm aa dedim historian gibi yazmış
Sonra senin yazını göremedim hiç girmiyo mu acaba dedim
Sonra bir baytar muhabbetti döndü ahanda benim ki dedim
Zaten ilk girince anaaa yeni gelene bak nasılda samiöi herşeyi biliyor dedimmm (şaka tabii )

Yanlis anlama ama canim senin esinde biraz anlayissizmis sanirim hamile bayana koltuk falan kaldirtilirmi hiç
Kaldırtmayı burakdım zaten bide ben eve dinlenmeye geldim sonra ben evde olmayınca yaparsın diyor zaten onada dr ağır kaldırma dediği için ben hiç yardim et demiyorum, ama banada kendi drum ağır cok kaldırma dese iyi olurdu, dr demiyor diye her kes cok rahat.

Hahaaa)))) aynen böyle oluyor bende de. Kerataya bak yaa

Allahım ne kadar anlayıssız bır es sankı sadece senın cocugun ben bırsey kaldırdıgım zaman esım kızıyor bır haftadır cok halsızım yemek bıle yapmasan olur dıyor bana
Maşllah canım sıze allah butluluğnuzu bir birnize olan şefkatınızı bozmasın, benimkide bilmiyor yani hamilelere ne olur ne olmaz boyle olması gerekdiğni düşünüyor.

Banada tatlinin hertúrlúsú yasak bitter cikolata yiyebilirsin bile demedi ama ben arada yiyorum sonra yúrûyús bol su iciyorum tani serbetli tatli yemiyorum
Canım sende zaten Acıbadem izzet beyde takip ediliyordun muhtemelen o nedenle programımız aynı. Bana da çok canın isterse 1 parça bitter dedi. Neyse sonu iyi olsun, kalmasın bu şeker bizimle, bebişler sağlıkla gelsin gerisi kolay...

Evet canim bende izzet beyde takip oluyorum o benimle hic bu muhabbetlere girmedi diyetisyen ebeye yònlendirdi ben onunla konustum bi degerleri gòstermek icin gittigimde bati gúzel dedi òlçúmleri teke dùsûrelim desi okadar

Fark ettim canım tanımadığını yazmıştım değiştirdiğimi ama kaçırmışssın sanırım. İyi misin nasıl bebişler

Bence doktor düşünememiş ağır kaldırmaya kalkışacağını. Ben içimdeki öfkeyi kendime saklayayım en iyisi. Kabullenemem kusura bakmayın.

Merhaba kızlar bizimde erken doğum riski olduğu için ufak bir alışveriş yaptık hastane çıkışı, 5 li takım, tulum Vs.. çok güzel duygulanmıştı hepsi minicik çok güzeller :)) bende yatarak hamileligi gecirenlerdenim oyalanirim diye evde keçeden magnet yaptım kapı süsü yaptım uğraşıyorum öyle

Çok tatlılar canım nasılda güzel yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…