2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ellwrine saglik çok gùzel olmuslar rabbim zamaninda dogmayi nasip etsin kizcene

Bence doktor düşünememiş ağır kaldırmaya kalkışacağını. Ben içimdeki öfkeyi kendime saklayayım en iyisi. Kabullenemem kusura bakmayın.
Hayır soyledim dr kv yanında bişey olmaz cocuklusun gelinsin ne yapa bilirsin dedi, ben kendim ne kadar kaldırmıycam yapmıcam desemde iş benim özerme yıkılıyor, mecbur kalmadıkca yapmıyorum ama yardim edicek biri olmayınca mecbur kalıyorum, 1 aydır koltukların altini cekip süpurmedim oyle kirli kirli duruyor ama artık bu vakıtden sonra isdesemde yapamam doğumdan sonra yaparım artık. Cünki sorsında ben kendime kızıp ağlıyorum neden kızım buyumeden hamile kaldım diye ama artık yapa bileceğim bir şey yok. Umrım sağ salım doğar bebeğim,

Teşekkür ederim canım anaokulu öğretmeniyim elim yatkın böyle şeylere uğraşmayı süsü püsü de seviyorum inşallah kullanmak nasip olur :))
İnşallah nasip olur canım benimde var erken doğum riskim ama bu zamana kadar gelmek umut verdi bana bişey olmayacak Allahın izniyle bebişlere içini ferah tut

Ca

Nim bende senin gibi kendi isini kendi yapanlardanim ama dalginligima gelip kaldirirsam bile esim cok kiziyo biz bu bebisi nekadar bekledik dikkatli olalim ben tasirim sen yorulma diyo
Benim eşimde aynen çok kızıyor bundan sonra dikkat edecem.

Canım ben hiç çıkış böyle takımlardan almadım sadece bikaç tulum ve alt üst şapka çorap eldiven aldım ince ama uzun kollu aldım evim çok sıcak oluyor diyede bikaç kısa kollu aldım yeterli diye düşünüyorum 1 ay çabuk geçecek hepsini giydirmek istiyorum.

Maşllah canım sıze allah butluluğnuzu bir birnize olan şefkatınızı bozmasın, benimkide bilmiyor yani hamilelere ne olur ne olmaz boyle olması gerekdiğni düşünüyor.
Anlatsan güzel dille olmuyor mu canım, bu ikinizin çocuğu böyle giderse çocuğumuza bana zarar gelecek falan diye

Offf benim kv gelecek bide temmuz sonunda ona yaptıracam valla herseyi ev allak bullak olur ama o gittikten sonra toplarım temizlerim diyorum.

Bu zamana kadar hamileliğin balayındaymışım ama bu son günler işkence gibi gercekten sen bilirsin daha kötü olmaz degilmi
Fizik olarak çok kötü olmuyorsun eğer ufak tefek ağrıları kafana takamazsan. Herkesin acı ve ağrı eşiği farklı ,beni sadece sıcaklar zorluyor . Artık mümkün mertebe sabahları kalkar kalkmaz yapılacakları yapıyorum çünkü sona doğru enerji düşüyor. Çok su içmek gerekiyor bir de gün içinde uzanıp bacakları da yukarıya kaldırıp bir müddet vücudu rölantiye almak lazım. Daha çok dinlenmek lazım anlayacağın.

Giydirilmez canım en başta vücut ısıları düşük bebeklerin. Toparlanınca kısa kollu giydirilir.

Senin kocan yuzunden eziliyosun zaten kusura bakma ama tam bir odunmuş öylelerinin hiçbir mutluluğu hak etmedikleri düşüncesindeyim evlerden ırak benim eşim mutfakta dolaba uzandığımda bile kıyametleri koparıyor o evde yokken süpürge yaptığımdada kızıyor ben yaparım sen oğlumuza kendine iyi bak keyfine bak gez dolaş diyor. Bizdede ben anormalim

Eline sağlık çok güzel olmuşlar

Tünaydınlar güzel anneler ynei evi geçtik çok şükür tam yerleştik ama internet sorununuz var oda bir iki güne hal olur fazla giremezsem merak etmeyin beni yeğenlerime iyi bakın
Hayırlı ugurlu olsun canım sende kendinede oğluşada iyi bak

Offf benim kv gelecek bide temmuz sonunda ona yaptıracam valla herseyi ev allak bullak olur ama o gittikten sonra toplarım temizlerim diyorum.
Bırak yapsın canım yani yapmayacaksa neden geliyor. Bak benimki yapmazda öyle uzun uzadıya kalmaya da gelmez o yüzden işe yaramayacaksa fazlalık yapmasın bari.

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…