2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acil bir soru sormam lazım size
CEY BEBE diye bir sitede araba fiaytı çok uygun alışveriş uapan oldu mu hiç bu siteden

Evdeykende hiç iş bitmiyor zaten oda rahat değil biliyorum

Ben 5 kg lık su süt vs önceden kaldırıyordum ama son bir aydır kaldıramıyorum aşağı baskı gibi bişey oluyor korkuyorum bu kadar büyü bide benim yüzümüzden erken doğum riskine girmeyelim diye dikkat ediyorum

Mayis ayindayiz ve 4 katta oturmama ragmen camlar acik hic esmiyo ben suan iptal durumdayim sanki sicaktan nem kúvete yatip suyu acasim var
Ben normalde evde duramıyoduk hamileyken hiç duramam diye klima taktırdım artık odaya napayım

Yenidoğanlar uzun kollu ama ekstra kolsuz bady tulum vs aldım bende

Bırak yapsın canım yani yapmayacaksa neden geliyor. Bak benimki yapmazda öyle uzun uzadıya kalmaya da gelmez o yüzden işe yaramayacaksa fazlalık yapmasın bari.
Bakalım ne olacak. Genelde sadece oturur keyif yapar elini hiçbirşeye sürmez. Çalışıyoken işten gelir yemek yapardım bide aç aç beni beklerlerdi. Ben onun evine gittigimdede durum degişmedi bakalım artık yapmıcam bu sefer moralimide bozmamaya çalışacam. Hayırlısı bekleyip görcez ne olacagını.

Anlatsan güzel dille olmuyor mu canım, bu ikinizin çocuğu böyle giderse çocuğumuza bana zarar gelecek falan diye
Denedim canım ama konuşmayı seven bir insan değil, ama doğdukdan sonra anlayacağnı bilmem biraz olsun rahatlatıyor beni cünki kızımızın turnağna zarar gelmesne izin vermez, şimdi bazen buda milanamız gibi diyor yumuşuyor.

Gercekde cok güzelmiş hamileliğin zor bir şey olduğnu biliyor ama benimki bilmiyor her zamankı ben sanıyor.

Sen yinede dikkatli ol canım. En azından ağır ağır hareket et yavaşça işlerini gör madem

Evet setler hep bu sekilde ama ekstra badi kolsuz fln ztn aldık onlarida kullanirim

İnşallah rabbim o bebeği sağ salim kucağına almayı nasip eder sana, kızlarından yana mutlu olmanı dilerim. Ama bunu kasıtlı yapıyorlar bana sorarsan, hani kaybetsen mutlu olurlar gibime geliyor, Allah affetsin. Çocuklusun gelinsin lafmı? Mazeretmi? Karnındaki sabi anlıyormu annem çocuklu, gelin, yapmak zorunda, ben sıkı durayım? Kv tembihlemiştir dr u. Yapma bırak kir bağlasın örümcek tutsun varsın. Sana o kirli temiz koltuklar değil yavrun kalacak.
Bir ihtimal diyorum 30.haftada kontrole gittin dr erkek dedi, bak o zaman sana ne prensen muamelesine dönüşüyor tavırları.

Akıntı beni de korkuttu öyle. Turnusol kağıdı bulunduralım artık evde benim eşimin akvaryumundan dolayı vardı kontrol ettim rahatladım.

Bende turnusolla ped le geziyorum kaç haftadır dün renk değiştirdi aklım çıktı ama doktor tam mor olması lazım dedi gittim.muane oldum mantar da hafif renk değişimi yaparmis

Her şey ola bilir berkide, şimdi karnımdakına kız dedğimde bana nasıl sınırleniyor anlatamam kendi kafasında erkek diye kurmuşlar eşim ve kv acaba carşanba gitdiğimde oğrendiğimde ne yapıcaklar, birtek kv eşim değilki annemde düşman sankı karnımdakıne oda erkek erkek diyor hep, ablamda hamile onun bir oğlu var, benim yanımda eyer doğumunuz yakın olsa bebekleri elimde olsa değişirdim diyor, düşün tabi bunu ne niyetle dediğni anlamıyorum, şaka yapmiş gibi diyor boyle şeyin şakası olurmu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…