2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yinede dikkatli ol canım. En azından ağır ağır hareket et yavaşça işlerini gör madem
Elimden geldiği kadar dikat ediyorum, allah yavrumu bana bağışlasın artık kız oğlanmi diye düşünmüyorum coğu zaman sağlıklımı diye düşünüyorum sadıce.

Evet canim bende izzet beyde takip oluyorum o benimle hic bu muhabbetlere girmedi diyetisyen ebeye yònlendirdi ben onunla konustum bi degerleri gòstermek icin gittigimde bati gúzel dedi òlçúmleri teke dùsûrelim desi okadar
Evet evet benide diyabetle ilgilenen bayan yönlendiriyor.

ben ilk dozu 20. haftada 2. dozu 24. haftada oldum, bence ağrı bekliyordum ama iki seferde de hiç ağrı olmadı, benim 3. bebeğim belki vücut alışmıştır diyorum ama bir yandan da neden ağrı olmadı acaba aşı tutmadı mı diye düşünüyorum

Allah hayırlısını versin senin için inşallah biraz çevrendekilere de anlayış versin.. ne desek boş sen yaşıyorsun ama bırak kalsın işler çok yormamaya çalış kendini

Cnm Allah sabır versin sana nasıl cekiosun bu kadar insanı annen bile böyle konusabiliosa şoka girdim yani, hala iyimser olabiliosun valla bravo sana. İnş çocuklarından guler yuzun onlar hayırlı evlat olsunlar. Sen boyle konuşunca sanki diorum bu kiz başka boyuttami yasio ama kayinvaldene çok sinir oldum kusura bkma eşinde anormal rahat dvranio bi silkelensinler kendilerine glsinler ne erkek evlat askiymis ya .

Bende bazen ben ne yaşıyorum diyorum kendi kendime, bu hayatı kaldıramıyorum neden sa herkes bu hayatı kabul etmiş bir tek ben edemiyorum, inşallah senin dediğin gibi evlatlarım hayırlı evlat olur, eşimin gözünde annesi bir kahraman her şeyin en iyisini bilen, ama sonunda cok pis sılkicem kendine gelsin diye, erkek evlat şart mecburiyet ya o yüzden sanırım of erkek evlatlarda görüyor gözümüz kızda, insanları bebekken başlıyorlar cinsiyetne göre ayırmaya sonra cocuk kotu bir şey yapdığında neden yapdı. Allah kızında erkeğinde hayırlısını versin.

Amin canım amin.
Sıkma canını benim kvde de cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz zaman kızsa beni aramayın dedi bende o kadar çok kız istiyordum ki hayırlısı böyleymiş onların aklını anlamak çok zor acıyor herhalde kızlara kendi gibi bir kvye düşerler diye. Kim ne derse desin aldırma insanın evladı canı ciğeri kızı erkeği fark etmez şy resimdeki kızın nede tatlı maşallah Allah esirgesin sen boşver onları çocuğuna karşıda onlar yüzünden önyargılı olma sen koru kolla. Onların aklına gidipte bir dahada bu kadar küçükken bebeğin sakın erkek olur diye hamile kalayım deme sana yazık olur

Düşüncesi bile dehşet veriyor. Orası nasıl bir dünya .

Düşüncesi bile dehşet veriyor. Orası nasıl bir dünya .
Neresi yok canım hala var bu düşüncede insanlar ben cinsiyeti öğrendim dr odasından çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağladım nedendi bilmiyorum ama içim acıdı kız olsa sanki beni vesikalayacaklar gibi hissettim Allah böyle insanlara akıl hidayet versin müslümanım diyede gezmesinler

Kızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bbp bir şey danışmak istiyorum şimdi bugün tam 27+0 olduk bm şu anda kaç aylık hamile olmuş oluyorum 6.5 mu 7 mi

Telefondan da buraya girmek iskence gibi pc ye alışınca

Doktora gittik 26+0 iz bugun 900 gram 30 cm olmuş
Şeker icin kan tahlili verdim pazartesi günü çıkacak sonuç bakalim nasıl
Sahurda da yemek yemiştim yüksek çıkabilir biraz

Bildirimler var ama açılmadı bir turlu

C cagla1809 bizim odadan ses yok aldığım yere ulaşıyorum 2 is gününde neden gecikti dönüş yapılacak dediler cok uyuz oldum
Kadın hazır demişti ama aramadım bugun
Pazartesi aricam

Firmaya ulaşamıyorsan iptal de sıkıntılı her turlu iade alırsın ama seni zorlar belki
Ben evmanya ile görüştüm zaman isterse iptal edelim dedi ben bekledim bekliyorum

wintersun mutlu olacaksın tabii ki
Hakettin sen daha fazla mutluluğu hakettin hem de
Dur daha her haftayı ayrı ayrı kutlucaz

Ben bi beşik alıcam düşünüp duruyorum netten mi alsam gidip yerinden mi alsam diye ama sizi görünce vazgeçer gibi oldum hangi siteden alışveriş yaptınız canım bizde düşmeyelim bari

Bu arada maşallah arya bebeğe inşallah sorun çıkmaz tahlillerinde

Cnm senin yaşadığın yerde belki böyle şeyleri kabul ediyorlardir ama şimdiki çoğu evlilikté kimse bu kadar alttan almio çünkü herkes kendini eşit goruo kimse kimseyi cekmiyo oyuzden senin sabrını taktir ettim umarım hersey gönlüne göre olur sen yinede kendini yorma bebeğine konsantre ol söylenenleri de cok duyma inş eşinde bi gün senin kıymetini anlar.

Amin Amin canım.

Ben bi beşik alıcam düşünüp duruyorum netten mi alsam gidip yerinden mi alsam diye ama sizi görünce vazgeçer gibi oldum hangi siteden alışveriş yaptınız canım bizde düşmeyelim bari
Git gör, sonra gel netten al canım. Beşiği 300 tl ye aldım, geldim nette ücretsiz kargo 239 tl ye gördüm. Masrafımızın bu kadar çok olduğu dönemde yanlış yaptığımı anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…